1+1 szemüveglencse akció 40 év alatt Vásároljon egy komplett egyfókuszú szemüveget és második keretébe akár egy pár ugyanolyan értékű egyfókuszú szemüveglencsét adunk ajándékba!

Facebook Email

Ismerős az érzés?

Előfordult már Önnel, hogy eltört a szemüvege és nem volt kéznél másik? Ez nem történhet meg, ha most rendeli meg új szemüvegét, mert a második pár szemüveglencsét ajándékba adjuk!

Mindíg szeretett volna egy dioptriás napszemüveget? Válasszon egy másik keretet és valóra váltjuk álmát!

Aggódik, hogy öltözködése során kötve lesz szemüvegkerete színéhez? Válasszon kettőt, és egyből szabadabban kombinálhatja ruháival!

Úgy érzi fárad a szeme?

A DIGITÁLIS képernyők (laptop, mobiltelefon, monitor) hosszú ideig tartó használata fárasztja a szemet, de mi tudjuk a megoldást!

Zavarja a DIGITÁLIS képernyők szemre káros kék fénye? Mi gondoskodunk szemének hosszú távú védelméről!

Jöjjön el hozzánk és segítünk a megoldásban!

Mennyit ér Önnek a látása?

Személyre szabott szemüvegét speciális mérések alapján, a viselési szokásainak figyelembe vételével készítjük el, hogy a legtökéletesebb látásélményt nyújthassuk.

Essilor EyeZen szemüveglencséinkhez ráadásul Prémium garanciát biztosítunk, amely 2 éven belüli sérülés/karcolódás esetén 75% kedvezményt biztosít új szemüveglencséi árából!

Nálunk jó kezekben van!

Minden esetben 3 lépéses, teljes körű kivizsgálással kezdünk, és felmérjük az Ön igényeit, hogy a lehető legjobb megoldást megtaláljuk!

  1. Pár általános látással, szemmel kapcsolatos kérdéssel kezdődik a vizsgálat. Számíthatunk kérdésekre a munkavégzésünkről, a hobbinkról, sportolási szokásainkról is.
  2. Következik az objektív, computeres mérés japán technológia alkalmazásával. A mérés során a computer szemünket, mint optikai fénytörőeszközt vizsgálja, eredményként adja azt a dioptriát, ami a tökéletes képalkotáshoz szükséges.
  3. Végül pedig a hagyományos „táblaolvastatós” vizsgálati módszer következik: melynek során az optometrista meghatározott sorrendben eldöntendő kérdéseket tesz fel, és válaszaink alapján cseréli a lencséket az orrunkra helyezett próbakeretben. Az így kapott korrekció lesz szemüvegünk dioptriás értéke.

1+1 akció

Garanciát adunk a munkánkra!

Problémái vannak új szemüvege megszokásával? Nehézséget okoz valamilyen tevékenység végzése közben a használata?

Hozza vissza bátran, mi megtaláljuk az Ön számára megfelelő megoldást!

Miért válasszon minket?

Varilux Mester Optika üzlet vagyunk 2010 óta.

  • Többmilliós géppark szolgálja a pontos látásvizsgálatot és a szemüveglencsék centrálási adatainak meghatározását.
  • A lencsék becsiszolása a gyártó cég profi műhelyében történik.
  • A lehető legjobbat akarjuk Önnek, nem beszéljük rá olyanra, amire nincs szüksége!

Online időpontfoglalás

Kérjük először válasszon napot!

Maradtak még kérdései?

Böngésszen gyakran ismétlődő kérdéseink között vagy keressen minket bizalommal!