Varilux 1+1 multifokális szemüveglencse akció Vásároljon egy komplett multifokális szemüveget és második keretébe akár egy pár ugyanolyan értékű szemüveglencsét adunk ajándékba!

Facebook Email

Ismerős az érzés?

Előfordult már Önnel, hogy eltört a szemüvege és nem volt kéznél másik? Ez nem történhet meg, ha most rendeli meg új szemüvegét, mert a második pár szemüveglencsét ajándékba adjuk!

Nem tud dönteni két keret között? Most nem is kell, mert megajándékozzuk plusz egy pár szemüveglencsével a második választott keretbe.

Aggódik, hogy öltözködése során kötve lesz szemüvegkerete színéhez? Válasszon kettőt, és egyből szabadabban kombinálhatja ruháival!

Tökéletes látás minden távolságra

Bifokális szemüveget használ? Manapság, a már szinte mindenki által használt számítógépek képernyőjének távolságára sajnos nem ad éles képet.

Egyszerre több, akár három szemüveget is magánál hord, hogy minden élethelyzetben élesen lásson? Kényelmetlen és időigényes megoldás!

Multifokális szemüvegénél gondban van a közeli, apró betűs részekkel?

Segítünk a megoldásban!

Mennyit ér Önnek a látása?

Személyre szabott szemüvegét speciális mérések alapján, a viselési szokásainak figyelembe vételével készítjük el, hogy a legtökéletesebb látásélményt nyújthassuk.

Varilux multifokális szemüveglencséinkhez ráadásul Prémium garanciát biztosítunk, amely 2 éven belüli sérülés/karcolódás esetén 75% kedvezményt biztosít új szemüveglencséi árából!

Nálunk jó kezekben van!

Minden esetben 3 lépéses, teljes körű kivizsgálással kezdünk, és felmérjük az Ön igényeit, hogy a lehető legjobb megoldást megtaláljuk!

  1. Pár általános látással, szemmel kapcsolatos kérdéssel kezdődik a vizsgálat. Számíthatunk kérdésekre a munkavégzésünkről, a hobbinkról, sportolási szokásainkról is.
  2. Következik az objektív, computeres mérés japán technológia alkalmazásával. A mérés során a computer szemünket, mint optikai fénytörőeszközt vizsgálja, eredményként adja azt a dioptriát, ami a tökéletes képalkotáshoz szükséges.
  3. Végül pedig a hagyományos „táblaolvastatós” vizsgálati módszer következik: melynek során az optometrista meghatározott sorrendben eldöntendő kérdéseket tesz fel, és válaszaink alapján cseréli a lencséket az orrunkra helyezett próbakeretben. Az így kapott korrekció lesz szemüvegünk dioptriás értéke.

1+1 akció

Garanciát adunk a munkánkra!

Problémái vannak új multifokális szemüvege megszokásával? Nehézséget okoz valamilyen tevékenység végzése közben a használata?

Hozza vissza bátran, mi megtaláljuk az Ön számára megfelelő megoldást! Amennyiben 1 hónap viselés után még megszokási vagy a termékkel kapcsolatos egyéb problémái állnak fenn, a Varilux lencsét kicseréljük egy másik Essilor lencsére, mely a távoli és közeli látást biztosítja.

Miért válasszon minket?

Varilux Mester Optika üzlet vagyunk 2010 óta.

  • Többmilliós géppark szolgálja a pontos látásvizsgálatot és a szemüveglencsék centrálási adatainak meghatározását.
  • A lencsék becsiszolása a gyártó cég profi műhelyében történik.
  • 96%-os hatékonysággal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy 100 emberből csak 4 jelentkezik megszokási panaszokkal, melyet a legtöbb esetben orvosolni tudunk.
  • A lehető legjobbat akarjuk Önnek, nem beszéljük rá olyanra, amire nincs szüksége!

Online időpontfoglalás

Kérjük először válasszon napot!

Maradtak még kérdései?

Böngésszen gyakran ismétlődő kérdéseink között vagy keressen minket bizalommal!