VARILUX 1+1 MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEG AKCIÓ!

 

Távolra és közelre más receptértéke van, de szeretne 

EGY szemüveggel MINDEN távolságra élesen látni?


Akkor ez az akció kétszeresen is Önnek szól!

Varilux 1+1 akció

 

VARILUX multifokális szemüveg* vásárlásakor

egy másik pár azonos dioptriájú VARILUX lencsét adunk

AJÁNDÉKBA!
 Érdekli az ajánlat?

Egyeztessen időpontot hozzánk!

Online időpontfoglalás

 

 

A Varilux a világ vezető multifokális szemüveglencséje*, amelyet 60 éve talált fel az Essilor kutatója, Bernard Maitenaz.

Azóta a termék folyamatos fejlesztéseken ment keresztül és valamennyi újítást az adott kor és a szemüvegviselők igényeihez igazítva vezetett be az Essilor.

A legújabb fejlesztés a Varilux lencsék 8. generációja a Varilux X széria, amely szélesebb látóteret és éles képet biztosít minden távolságra.

Ezt választotta Várkonyi Andrea, a Varilux márka nagykövete is.

 
* Euromonitor 2016-os adatai alapján, kiskereskedelmi eladási értékben a kiskereskedelmi eladási árak alapján, szemüveglencse kategóriában, multifokális lencsemárkák körében.

-------------------------------------------- 


Miért ELŐNYÖS az 1+1 VARILUX multifokális szemüveg akció Önnek?

 

  • Ha fényre sötétedő kivitelben kéri az egyik Varilux multifokális szemüvegét, akkor kültéren és beltérben egyaránt komfortos lesz látása!

  • Ha munkájához extra széles látóteret szeretne, az ajándék lencsét kérheti Varilux munkaszemüveg kivitelben!

  • Ha tökéletes fényvédelmet szeretne, kérje egyik pár lencséjét Varilux polarizált napszemüveg kivitelben!

  • Egyszerre két különböző Varilux multifokális  szemüvege lehet, amelyek színben, eleganciában, sportosságban, vagy alapanyagban különböző funciókat tölthetnek be mindennapjaiban!

  • Biztonságban lesz, hiszen második Varilux multifokális szemüvege egyben a pótszemüveg funkcióját is betölti!

Varilux 1+1 multifokális szemüveg akció, Style Optika

Varilux X lencse a világ vezető multifokális lencsemárka prémium terméke.

Varilux 1+1 multifokális szemüveg akció
  

Érdekli VARILUX multifokális szemüveg akció ajánlatunk, de még kérdése van?

Kérjen visszahívást!


Visszahívást kérek

 

Vendégkönyvünk egyik bejegyzése kedvcsinálóként az Ön számára:

 

Zih Katalin - 2018. 09. 07.

"Hosszú évek óta a Style Optika készíti számomra a szemüvegeket; mióta rátaláltam erre a fantasztikus üzletre, hűséges vagyok hozzá. Az optika tulajdonosa és munkatársai földre szállt angyalok, kiválóan értik a szakmájukat, kedvesek, segítőkészek és türelmesek, az üzlet pedig a nyugalom szigete.
Néhány hete készültek el új szemüvegeim – valamennyi a Varilux X legkorszerűbb multifokális lencséivel -, egy multifokális „mindenhova látó”, egy ugyanilyen napszemüveg verzióban, illetve egy munkaszemüveg.
Korábban is elégedett voltam az itt készült szemüvegeimmel, de ez az új lencse felülmúlta minden várakozásom, szívből ajánlom minden hozzám hasonlóan macerás szemű sorstársamnak. Kényelmes, széles csatornájú, kitűnő látást biztosít minden távolságra, nem igényel ide-oda fejmozgásokat. A folyamatos fejmozgatás szükségessége szörnyen kényelmetlen volt még régebben (az Essilor lencsékkel és a Varilux-szal kötött ismeretségem előtti időkben), nem is tudtam igazán megszokni. Ez a legújabb lencse egy igazi áldás! Az ember felveszi a szemüvegét és minden éles, a helyén van, nem dől, nem ferdül, egyszerűen tökéletes! Egy kis keret-igazgatáson kívül – jól illeszkedjen, ne legyen se tág, se szűk – semmi egyébre nem volt szükség, felvettem a szemüveget és olyan volt, mintha mindig is rajtam lett volna.
A dioptriás napszemüveg abszolút újdonságot jelentett számomra, korábban nem volt sosem. Nos, a lehető legjobb döntés volt, hogy a Varilux 1+1 multifokális szemüveg akció keretében ezt választottam második szemüvegként. Mind autóvezetésnél, mind szabadban tartózkodásnál döbbenetesen jó, óriási könnyebbség, hogy nem kell le- és felvenni, cserélgetni a szemüveget és napszemüveget - ami eddig ugye sima napszemüveg volt, tehát nem is láttam vele élesen. Arról nem is beszélve, hogy milyen nagyon jól néz ki… Lássuk be, ez sem utolsó szempont.

Ezúton szeretném még egyszer megköszönni a Style Optika remek csapatának a munkáját és kedvességét és persze a három új, kitűnő szemüvegemet!"

 


Ön is szeretne végre jól látni?

Egyeztessen időpontot hozzánk!

 Online időpontfoglalás

 


A Varilux 1+1 multifokális szemüveg akció 2022. 05.31-ig tart!

*Az akció 2 komplett szemüveg (szemüveglencse + keret) vásárlása esetén érvényes.
 További részletekért érdeklődjön üzletünkben!

 

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Kapcsolódó bejegyzések

További blogbejegyzések