DIGITÁLIS, FÉNYRE SÖTÉTEDŐ SZEMÜVEGLENCSÉK 30% KEDVEZMÉNNYEL!

Sok időt töltesz a DIGITÁLIS kijelzők előtt és úgy érzed, hogy szemeid folyamatosan fáradtak az okostelefon, tablet, laptop, számítógép monitor használata közben?


Szeretnél gondoskodni szemed fény elleni védelméről?


Eyezen

Válaszd Te is a hagyományos szemüveg helyett a

 

KORSZERŰBB és KÉNYELMESEBB

 

ESSILOR EYEZEN ALKALMAZKODÁST SEGÍTŐ lencséket 

 

FÉNYRE SÖTÉTEDŐ változatban MOST 30% KEDVEZMÉNNYEL!Miért előnyös ez az ajánlat neked?

Az Essilor Eyezen alkalmazkodást segítő lencsék különleges kialakításának köszönhetően, egész napos munka és huzamosabb ideig tartó közeli tevékenység során sem fárad el a szemed.

Az Eyezen szemüveglencsék alapanyaga semlegesíti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott, káros ibolya-kék fénysugarakat, ráadásul ez a tulajdonság még kiegészíthető egy speciális felületkezeléssel, amely így már dupla védelmet nyújt ahhoz, hogy megőrizd szemed egészségét hosszú távon is!

A Transitions fényre sötétedő változattal gondoskodhatsz szemed napfénnyel és UV sugárzással szembeni védelméről, tehát így szemüveged divatos napszemüvegként is funkcionálhat.

Hozz színt a hétköznapokba Transitions lencsékkel! A fényre sötétedő szemüveglencsék amellett, hogy védelmet nyújtanak a káros UV és ibolya-kék fény ellen, még a megjelenésed is feldobják, hiszen számos árnyalat közül választhatod ki a hozzád legjobban illőt!

Kérdésed van? Keress minket bizalommal

Várunk szeretettel üzletünkben!

Online időpontfoglalás

Az akció 2021.05.31-ig tart.

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Kapcsolódó bejegyzések

További blogbejegyzések