Napszemüveglencsék 20% kedvezménnyel-a szem titkos kódjával!

Napsütésre fel!

Legyen szó akár a szabadban eltöltött időről vagy egy hosszabb autóútról, a ragyogó napsütés amellett, hogy széppé teszi a pillanatokat, bizony kellemetlenséget is okozhat. Üzletünk azonban tudja a megoldást, hiszen az Xperio polarizált napszemüveglencsékkel teljes szépségében élvezheti a napsütésben eltöltött időt, miközben látása tiszta és éles marad!

Biztosítsa szemének a tökéletes látásélményt mi pedig 20% KEDVEZMÉNYT biztosítunk személyre szabott napszemüveglencséi árából!

Az Xperio polarizált napszemüveglencsék számos előnnyel járulnak hozzá a ragyogó napsütésben töltött napokhoz, így például kiemelkedő védelmet nyújtanak a tükröződés és az UV sugarak ellen, miközben lehetővé teszik, hogy a színek kerüljenek előtérbe. Mindez úgy értehő el, hogy javítják a színérzékelést és megakadályozzák a vakító fény átjutását a lencsén.

A tökéletes még tökéletesebb lehet!

Az Essilor VisiOffice3 csúcstechnológiás mérőeszközzel végzett 3D szemméréssel tized pontossággal határozzuk meg a szemüveg centrálási adatait, a viselési adatokat és a tekintési szokásokat.

A mért adatokból megkapjuk szemének titkos kódját, mely alapján napszemüveglencséit személyre szabottan készítjük el, kívételes látásélményt nyújtva ezzel Önnek!

Xperio polarizált szemüveglencse

Várjuk szeretettel üzletünkben!

Az akció 2022.05.05-2022.06.30-ig tart.
Az akció csak komplett szemüveg vásárlása esetén érvényes!

Online időpontfoglalás

Hívás most

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Kapcsolódó bejegyzések

További blogbejegyzések