Varilux X multifokális lencsék 15% kedvezménnyel- karc és törés garanciával!

Szeretné Ön is megtapasztalni a tökéletes látás élményét?

Ismerje meg a Varilux X prémium kategóriás multifokális lencséket, vásárolja meg MOST 15% KEDVEZMÉNNYEL!

AJÁNDÉK karc és törés garanciával!


Varilux multifokális szemüveglencsék

Manapság életünk és hétköznapjaink felgyorsultak és ezáltal általánossá vált, hogy több tevékenységet végzünk egyszerre. Erre kínálnak az Essilor Varilux szemüveglencsék innovatív megoldásokat és mindennapi segítséget.

Az első Varilux multifokális szemüveglencse 1959-ben jelent meg. Ez a termék volt az első olyan szemüveglencse, melynek segítségével nem csak egyetlen távolságra látott viselője élesen, hanem távolra és közelre is megfelelő látásélességet biztosított.

A folyamatos fejlődés az évek során lehetővé tette, hogy a tervezés során a szem anatómiai tulajdonságait, a pontos szemüvegkeretbe helyezést, illetve a viselő egyedi vizuális igényeit is figyelembe vegyék, így alkotva meg a tökéletes szemüveglencsét viselője számára.

Fedezze fel a Varilux multifokális lencsék világát Ön is!


Varilux X Series- Prémium kategóriás multifokális lencsék

A Varilux X széria az első olyan Varilux multifokális lencse, amely jelentősen csökkenti a szemüvegviselés közben fellépő felesleges fejmozgást, miközben kényelmes és tökéletes látásélményt biztosít karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is.

Varilux X szériás multifokális lencsék kifejezetten a X generáció számára készültek, figyelembe véve a generációk megváltozott szokásait. A lencse viselésével a 40 év feletti szemüvegviselők zavartalan aktív életmódot folytathatnak, hiszen nincs szükségük fejmozgatásra ahhoz, hogy megtalálják azt a pontját a szemüveglencsének, ahol élesen látnak.

A forradalmi technológiák és a magas fokú személyre szabási lehetőségek élesebb képet és még szélesebb látóteret biztosítanak, hogy minden, ami számít csupán szempillantásnyi távolságban legyen. Az Eye Protect Systemnek köszönhetően a lencsék védelmet biztosítanak a káros kék fénnyel szemben is.

Élvezze a vizuális korlátok nélküli látást!

Jöjjön el hozzánk üzletünkbe és tapasztalja meg a tökéletes látás élményét!

Online időpontfoglalás

 

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Kapcsolódó bejegyzések

További blogbejegyzések