VARILUX MULTIFOKÁLIS LENCSÉK AZ X GENERÁCIÓ SZÁMÁRA 20% KEDVEZMÉNNYEL!

Éleslátás kompromisszumok nélkül?
A PRÉMIUM kategóriás Varilux X multifokális lencsékkel lehetséges!

Amennyiben Ön 1960-as és 1980-as évek között született, akkor az X generáció tagja..
Az X generáció presbyop tagjai olyan 40 fölötti szemüvegviselők, akiknek a korábbi nemzedékekhez képest felgyorsult az életritmusuk, Az X generáció egy új típusú nemzedék, melynek kialakulásában a technológia száguldó fejlődése játszott rendkívül fontos szerepet..

A multifokális lencséktől ezért azt várják el, hogy ne lassítsák őket mindennapi tevékenységeik és dinamikus életvitelük közben. Azonban még a legújabb technológával készült szemüveglencsék is arra késztetik viselőiket, hogy a fejük mozgatásával keressék meg  a megfelelő éleslátási zónát.
Napjaink presbyop szemüvegviselőinek legfőbb elvárása, hogy lendületüket szemüvegviselés közben is folyamatosan megtarthassák.

A Varilux X széria újragondolja a teljes közeli látómezőt. Ez a zóna valójában nem egyféle távolságot, hanem több különböző -a viselő számára fontos- távolságot foglal magába. Az új Varilux X széria lehetővé teszi, hogy minden részlet tökéletesen látható legyen karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is. Hiszen napjainkban a legfontosabb dolgok sokszor karnyújtásnyi távolságon belül történnek. 

 

Milyen előnyöket nyújt Önnek a prémium kategóriás Varilux X széria?

Minden egyes részletet tökéletesen láthat karnyújtásnyi távolságon belül és azon túl is! 

Egyszerre több célpontot is élesen láthat, mindezt úgy, hogy nem kell keresgélnie a megfelelő kitekintési pontot szemüveglencséjén.

Emellett a legszélesebb látóteret kapja közelre tekintéskor is!

 

Vásárolja meg prémium kategóriás Varilux X multifokális lencséit

MOST 20% KEDVEZMÉNNYEL

és lásson tökéletesen EGY szemüveggel MINDEN TÁVOLSÁGRA!

 

GIANNI is a VARILUX multifokális lencséket ajánlja Önnek!Egy kedves vevőnk véleménye Vendégkönyvünkből

"Kedves Style Optika, kedves Zsuzsa!

Több éve járok Hozzátok Miskolcról, szemüveget készíttetni.
Csak nagyon jó tapasztalataim vannak veletek és a szalonnal kapcsolatban, akár a kedvességeteket, segítőkészségeteket, akár a lencsét, a keret-választékot illetően (az új szalon pedig csodaszép lett!)

Most jött el az idő, amikor már annyira elromlott a közel-látásom, hogy multifokális lencsét kellett csináltatnom. Picit féltem, hogy nehezen fogom megszokni, mert erről kollégáimtól csak negatív visszajelzéseket hallottam (volt aki egy éve nem szokta meg, volt aki egyáltalán nem tudta megszokni). Az általatok ajánlott lencse már az átvételt követően sem volt zavaró amikor felvettem és legnagyobb meglepetésemre nem is kellett "megszoknom", nagyon kellemes viselet! Egyáltalán nem lehet érzékelni, hogy több (elég magas) dioptria van egy lencsében. Mindenkinek nagyon tudom ajánlani, megkönnyítette a mindennapjaimat!

Köszönöm még egyszer a Style Optika egész csapatának a segítségét és kedvességét!

Üdvözlettel:
Fülöp Anita"

 

 

Várjuk szeretettel üzletünkben, ahol egy alapos látásvizsgálat után segítünk Önnek megtalálni, az igényeihez legjobban illő szemüveget!Jelentkezzen be hozzánk látásvizsgálatra!

Online időpontfoglalás

 

Bővebb információért keressen minket bizalommal!

Visszahívást kérek

 


Részletekért érdeklődjön üzletünkben!

Az akció 2021.03.31.-ig érvényes!

 

Nézze meg Varilux 1+1 akciós ajánlatunkat is!

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Kapcsolódó bejegyzések

További blogbejegyzések