KÉPZELJEN EL EGY ÚJ LÁTÁSÉLMÉNYT...

...és adja meg szemének a megérdemelt, tökéletes korrekciót!

Mit értünk mi a tökéletes, magas precizitású látásélmény alatt?

Amennyiben ezt a blogcikket olvassa, nyilvánvalóan kiváncsi a fenti kérdésre adott válaszra, de mielőtt ezt eláruljuk, engedje meg, hogy pár sor erejéig bemutassuk az megfelelő látáskorrekció fontosságát az Ön számára!

Szemüvegesként - vagy éppen még nem szemüvegesként - tudjuk, hogy milyen érzés az, amikor nem látunk tisztán, tökéletesen. Rossz látásunk szinte biztos, hogy rányomja a bélyeget mindennapjainkra, megnehezíti napi teendőinket, kihat hangulatunkra, közérzetünkre, arról már nem is beszélve, hogy idegrendszerünk eleve sokkal, de sokkal gyorsabban "kimerül", mint élesen látó társainké. 

Mi következik ebből?
Napunk vége felé közeledve egyre jobban elfáradunk szellemileg és fizikailag is és ennek következtében ingerültebbek leszünk. Munkából hazaérve, a családdal való találkozás jól eső érzése helyett azt érezhetjük, hogy nekünk már semmi másra nincs szükségünk, csak hogy lehunyjuk szemünket és csend legyen körülöttünk.
Ennek azonban nem kell feltétlenül így lennie!

Mit tehetünk azért, hogy a fenti negatív helyzeteket elkerüljük?

Az első és legfontosabb dolog, hogy rendszeresen, évente vegyünk részt látásvizsgálaton, hiszen egy apró dioptriabeli változás is sok kellemetlenséget okozhat. Amennyiben változás állt be látás korrekciónkat illetően, érdemes az új dioptriával elkészíttetni új szemüvegünket, ezáltal levehetjük az esetlegesen nem megfelelő látásunk okozta plusz terheket szemünkről és idegrendszerünkről is!

MOST kanyarodjunk is vissza témánk főszereplőjéhez, az ÖN TÖKÉLETES LÁTÁSÉLMÉNYÉHEZ!

AVA - egy ÚJ látásélmény

Miben nyújt többet Önnek az AVA (Advanced Vision Accuracy) technológia a hagyományos látásvizsgálattal szemben?

A legtöbb szemüvegviselő már megtapasztalta a hagyományos látásvizsgálati módszereket. Ebben az esetben a vizsgáló optometrista próbakeretet helyez arcunkra, majd ebbe illeszti bele a 0.25 dioptria léptű lencséket. Ezeket cserélgetve, egymás mellé sorolva őket, a páciens szubjektív véleményét figyelembe véve alakítja ki a legkomfortosabb dioptriát. 

Az emberi szem azonban többre képes, mint gondolnánk!
A legpontosabb korrekcióval például a kék 200 árnyalatát tudjuk megkülönböztetni.

Az emberek 95%-ának érzékenyebb a látása, mint a jelenlegi korrekciós lépték*

(*Essilor által lefolytatott tanulmány - 146 páciens 18 és 65 év között - Szingapúr - 2016)

A Vision-R 800 tipúsú vizsgálóegységgel együtt azonban megérkezett a látásvizsgálat egy új dimenziója, az AVA technológia is, amelynek segítségével eddig elképzelhetetlen pontossággal és magas precizitással, 0.01 század léptű dioptriákkal van lehetőségünk Önnek szemüvegfelírásra.

A Vision-R 800 foropter egy olyan forradalmian új optikai modullal lett ellátva, mely leginkább az emberi szemlencséhez és annak működéséhez hasonlítható. Míg szemünk különböző távolságokra való fókuszálását szemizmaink segítik, addig az eszközben ez a folyamat apró kisebb motorok szorgalmas munkájával valósul meg.


Mit gondol miért fontos ez Önnek?


Két korrekció felpróbálása között nagyon-nagyon fontos szerepet tölt be az idő, a gyorsaság. Emlékezzen vissza korábbi látásvizsgálataira! Előfordult már, hogy két lehetséges korrekció közül csak nehezen tudta eldönteni, melyik lenne Önnek a legmegfelelőbb?

Előfordult, hogy megkérte a vizsgálatot végző szakembert, hogy hadd nézze meg még egyszer vagy akár többször a kínált korrekciókat? Tapasztalunk szerint kérdésünkre válasza: IGEN.

A magyarázat erre nem más, mint hogy a két korrekció felpróbálása között túl sok idő telik el, így a páciens nem érzi azonnal, hogy melyik lehetne a komfortosabb, megfelelőbb dioptira.


Az idő, mint az egyik legfontosabb tényező


Mivel a Vision-R 800 foropter esetében az eszköz azonnal reagál kezelője, az optometrista utasításaira, így Ön szinte a másodperc töredéke alatt láthatja a dipoptria változást, ez nagyban megkönnyíti a döntését a legmegfelelőbb korrekció kiválasztását illetően.


Még több érv és előny az AVA technológia mellett!

A kutatások tehát azt támasztják alá, hogy az emberek nagy többségének szeme érzékenyebb, mint a 0.25 léptű dioptriaértékek. Mi következik ebből? 

A már fentebb említett 0.01D léptékű dioptriákkal olyan finomhangolást végezhetünk, mellyel Ön is meggyőződhet róla, hogy megtalálta a TÖKÉLETES LÁTÁSÉLMÉNYT!

Ráadásul mindezt olyan környezetben, ahol sokkal kevesebb az Ön és a vizsgáló közötti kontakt, hiszen a hagyományos próbakeret helyett egy távvezérelt gépbe tekint a vizsgálat közben!

Ilyen módon kijelenthető, hogy az AVA látásvizsgálat BIZTONSÁGOSABB, mint a hagyományos módszer!

Tökéletes korrekcióhoz tökéletes szemüveglencse!

A végleges eredményt persze az elkészült szemüveglencse adja, mely a technológia adta lehetőségeket maximálisan kihasználva, az AVA értékek alapján és teljesen személyre szabott, exkluzív kivitelben készül, szintén század pontossággal!

Az AVA opció a prémium szemüveglencséket egy újabb szintre helyezi, így új szemüvege tökéletesen az Ön látásigényének megfelelően készülhet!

Az AVA adatokkal készülő szemüveglencséi személyre szabási paramétereit az Essilor VisiOffice 2 centráló berendezése segítségével határozzuk meg 0.1 mm és 1 fok pontossággal!

Az AVA technológia tárháza kiterjed több típusú szemüveglencsére is, így minden ügyfelünk számára az igényeknek megfelelően (egyfókuszú- vagy multifokális lencse) tudjuk biztosítani ezt a páratlan AVA látásélményt!

Szeretné átélni a tökéletes, magas precizitású látás élményét? Mi segítünk Önnek ebben! 

Nincs más dolga, mint visszahívást kérni tőlünk mi pedig szívesen keressük meg Önt bővebb információkkal és időpontegyeztetéssel kapcsolatban!


Hívás most

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Kapcsolódó bejegyzések

További blogbejegyzések