Essilor Prémium Garancia

Milyen előnyöket biztosít Önnek és gyermekének a Essilor Prémium Garancia?

A STYLE OPTIKA exkluzív forgalmazója a Essilor Prémium Garanciának.

Nem kell többé félnie, hogy gyermeke tönkreteszi szemüveglencséit, mert a vásárlástól számított 2 éven belül, a megvásárolt lencsék egyszeri véletlenszerű sérülése vagy törése esetén, az eredeti szemüveglencse bemutatásával 75% kedvezményt biztosítunk a cserelencse vásárlási árából!

Essilor Prémium Garancia - törés, karcolás esetén 2 évig

Az Essilor Prémium Garancia minden újonnan megrendelt Essilor Airwear Junior Crizal Kids Prevencia és Airwear Junior Crizal Kids UV márkájú szemüveglencse mellé igényelhető.


Az Essilor Prémium Garanciát a szemüveglencse megrendelésével egyidejűleg kell igényelni, és ellenértékét legkésőbb a szemüveg vételárának kiegyenlítésekor kell megfizetni.

A kedvezmény kizárólag az eredeti szemüveglencse vásárlásától számított 2 éven belül, egy alkalommal vehető igénybe. A cserelencsére Az Essilor Prémium Garancia nem igényelhető.

A szolgáltatás a Az Essilor Prémium Garancia adatlappal érvényesíthető, kizárólag azon üzletben, amelyben a vásárló az eredeti szemüveglencsét vásárolta. A szolgáltatás csak az eredeti megrendeléssel azonos (számlán szereplő) termékre és receptértékekre (dioptria, cylinder, stb.) vonatkozik, és értéke a cserelencse igénylésekor érvényes engedmények nélküli fogyasztói katalógus ár alapján kerül meghatározásra.

A Az Essilor Prémium Garancia keretében biztosított kedvezmény kizárólag a szemüveglencsére vonatkozik, nem vonatkozik a szemüvegkeretre, illetve az üzlet által felszámolt egyéb költségekre, mint például szemüveglencse becsiszolásával kapcsolatos költségek. Tovbbbi részletek az üzletben.

Várjuk szeretettel Önt és gyermekét üzletünkben egy látásvizsgálattal egybekötött személyes tanácsadásra!

Kérdése van?

Mi segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő MEGOLDÁST!

Hívás most


ÖN mikor volt utoljára látásvizsgálaton?

1 évnél régebben?

Ellenőriztesse látását üzletünkben!

Online időpontfoglalás