Essilor Prémium Garancia


Megosztás Facebook

Milyen előnyöket biztosít Önnek és gyermekének a Essilor Prémium Garancia?

A STYLE OPTIKA exkluzív forgalmazója a Essilor Prémium Garanciának.

Nem kell többé félnie, hogy gyermeke tönkreteszi szemüveglencséit, mert a vásárlástól számított 2 éven belül, a megvásárolt lencsék egyszeri véletlenszerű sérülése vagy törése esetén, az eredeti szemüveglencse bemutatásával 75% kedvezményt biztosítunk a cserelencse vásárlási árából!

Essilor Prémium Garancia - törés, karcolás esetén 2 évig

Az Essilor Prémium Garancia minden újonnan megrendelt Essilor Airwear Junior Crizal Kids Prevencia és Airwear Junior Crizal Kids UV márkájú szemüveglencse mellé igényelhető.


Az Essilor Prémium Garanciát a szemüveglencse megrendelésével egyidejűleg kell igényelni, és ellenértékét legkésőbb a szemüveg vételárának kiegyenlítésekor kell megfizetni.

A kedvezmény kizárólag az eredeti szemüveglencse vásárlásától számított 2 éven belül, egy alkalommal vehető igénybe. A cserelencsére Az Essilor Prémium Garancia nem igényelhető.

A szolgáltatás a Az Essilor Prémium Garancia adatlappal érvényesíthető, kizárólag azon üzletben, amelyben a vásárló az eredeti szemüveglencsét vásárolta. A szolgáltatás csak az eredeti megrendeléssel azonos (számlán szereplő) termékre és receptértékekre (dioptria, cylinder, stb.) vonatkozik, és értéke a cserelencse igénylésekor érvényes engedmények nélküli fogyasztói katalógus ár alapján kerül meghatározásra.

A Az Essilor Prémium Garancia keretében biztosított kedvezmény kizárólag a szemüveglencsére vonatkozik, nem vonatkozik a szemüvegkeretre, illetve az üzlet által felszámolt egyéb költségekre, mint például szemüveglencse becsiszolásával kapcsolatos költségek. Tovbbbi részletek az üzletben.

Várjuk szeretettel Önt és gyermekét üzletünkben egy látásvizsgálattal egybekötött személyes tanácsadásra!

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Hívás most

 

Ön mikor járt utoljára látásvizsgálaton?
1 évnél régebben?

Ellenőriztesse látását üzletünkben!

Online időpontfoglalás

 

Vissza a "Legtöbben kérdezték" lapra

Vissza a nyitó oldalra


Legfrissebb blogbejegyzéseink

Összes bejegyzés
Kerülje el az internetes szemüvegvásárlás okozta kellemetlen helyzeteket és bízza magát tapasztalt optikusra, hogy a legmegfelelőbb szemüveget kaphassa.

Az internetes szemüvegkeret vásárlás kockázatai

Az online szemüvegkeret vásárlásnak több hátulütője is lehet, azonban ha optikában vásároljuk meg új szemüvegünket elkerülhetjük a kellemetlen helyzeteket.

Törődjön szemével, vegyen részt rendszeresen látásvizsgálaton Budapesten a Style Optikában

Miért fontos, hogy évente részt vegyen látásvizsgálaton?

A látásvizsgálat nem csak a szemüveg elkészítéséhez vagy a kontaktlencse felírásához szükséges dioptriák meghatározásához szükséges, hanem kulcsfontosságú szerepet tölt be a korai stádiumban lévő szembetegségek felismerésében is.

Védje meg gyermeke látását a rövidlátást lassító innovatív lencsékkel a Style Optikában

Hogyan védjük meg gyermekeink látását?

Olyan szemüveg és kontaktlencse is rendelkezésre áll ma már, melyek képesek a szem hossztengelyének növekedését lassítani, így megakadályozhatjuk, hogy a gyermekek rövidlátása fokozódjon.

Tudja biztonságban szemüvegét! Kössön Optrisk szemüvegbiztosítást a Style Optika üzletében!

Új szolgáltatásunk - az Optrisk szemüvegbiztosítás

Új innováció üzletünkben, az Ön maximális elégedettségéért! Örömmel jelentjük be, hogy új szolgáltatással bővül a Style Optika kínálata!

Szemüveglencse gyermekek igényeire szabva

A legkényelmesebb szemüveglencse gyermekek számára

A felnőttek és a gyermekek arcszerkezete nagyban eltér egymástól, az eltérő arcszerkezet és anatómia adottságok pedig más-más kialakítású szemüveglencsét igényelnek.

szemegészségügyi állapotfelmérés

Szemegészségügyi állapotfelmérés

A szem egészségügyi állapotának felmérése messze túlmutat a látásélesség vizsgálatán!
Ez az állapot felmérés a szem leggyakoribb betegségeinek korai diagnosztizálására alkalmas, sőt akár szisztémás, a szervezetben lévő más betegségekre is fény deríthet!

A kontaktlencse helyes használata

A kontaktlencse helyes használata

A biztonságos kontaktlencse viselés érdekében fontos a higiéniai követelmények pontos betartása, a kontaktlencse megfelelő használata és tárolása!

Barton Perreira-Style Optika

Barton Perreira szemüvegkeret kollekció

A Barton Perreira modellek minden egyes darabja 100%-ban kézi kidolgozással készül, a speciális műanyag és titánium alapanyagok felhasználása, a tervezés és gyártás szoros kapcsolata eredményezi a termékek rendkívül magas minőségét.

A tökéletes szemüvegkeret kiválasztása- 2.rész

A tökéletes szemüvegkeret kiválasztása- 2. rész

Milyen típusú és alapanyagú szemüvegkeretek állnak rendelkezésünkre? Milyen típusú szemüvegkeretet válasszunk magunknak? Blog cikkünkből máris kiderül!

Valódi megoldás a páramentes szemüvegre - a szakember ajánlása

Mi a valódi megoldás a páramentes szemüvegre?

Az elmúlt napokban több olyan cikk is elénk került, amelyekben arról írnak, hogyan lehet szappanos vízzel, száraz szappannal vagy éppen borotvahabbal “ házilag páramentesíteni” a szemüveget.
Szakemberként senkinek nem tudjuk jó szívvel ajánlani ezeket a páramentesítési módokat!

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Hozzájárulok, hogy a Style Optika (Optomoptik Kft.) hírlevelet küldjön részemre. (Adatvédelmi tájékoztató)
Hozzájárulok, hogy a Style Optika (Optomoptik Kft.) az online éves emlékeztető rendszerben az adataimat kezelje.
Online időpontfoglalás