3D szemmérés és számítógépes keretválasztás

3D SZEMMÉRÉS - VILÁGÚJDONSÁG!

Ismerje meg Ön is szemének titkos kódját!


Magyarországon napjainkban ÚJDONSÁG számba menő berendezéssel bővítettük
üzletünk szolgálatási körét, melynek segítségével a ma elérhető
legmagasabb szinten személyre szabhatóak az Ön szemüveglencséi.
 

Mi is az a 3D szemmérés?

Az Essilor VisiOffice 2 berendezésének segítségével az Ön által kiválasztott keretben olyan 3D szemmérést végzünk, amelynek segítségével néhány perc alatt az összes centrálási adatot tizedes pontossággal meg tudjuk határozni. Ezek a 3D szemmérés adatok tartalmazzák a szem "titkos kódját", az úgynevezett eyecode-ot, amelyet a szemüveglencse gyártónak (Essilor) megadva - az arra alkalmas szemüveglencséknél - a gyártásban ezek alapján a 3D szemmérés adatok alapján a ma elérhető legmagasabb szinten személyre szabott szemüveglencséket tudnak készíteni az Ön szemének pontosan megmért 3D adataira áttervezve.
 
Mostanáig a lencsetervezők egy átlagos szemforgáspont távolsággal számoltak a lencsék tervezésekor, de
valójában ez az érték egyénenként akár 30%-os eltérést is mutathat.
 
Mostantól az Essilor VisiOffice 2 nevű berendezésével a szem forgásközéppontja – mely mindenkinél egyedi érték – pontosan meghatározható. Ez a dinamikus 3D szemmérés (x, y, z) - melynek eredményét Eyecode-nak neveztünk el - gyors, könnyen elvégezhető és hihetetlenül pontos. Az eredményt kiegészítve a receptértékkel és az egyéb, keretillesztési és tekintési szokásokkal kapcsolatos paraméterekkel, mostantól olyan szemüveg készíthető a vásárló számára, mely fiziológiailag tökéletesen illeszkedik viselőjéhez.
 
 

Mi a 4. dimenzió, amelyet a legújabb fejlesztésű Varilux Xclusive 4D lencséknél kihasználnak?

Az időfaktor...
 
A VisiOffice 2 mérőeszközzel ugyanis meghatározható a páciens domináns szeme, és erre az adatra optimalizálják és szabják személyre a Varilux Xclusive 4D multifokális lencsék felületkialakítását.
Ezzel a tesztek szerint csökken a reakcióidő, tehát gyorsabbá válik a látott információk feldolgozása.
A mai rohanó világunkban pedig ennek jelentősége egyre nagyobb súlyt kap!
 
További információk a Varilux Xclusive 4D progresszív lencsék eyecode segítségével történő 4D
 személyre szabásáról itt!

Miért előnyös ez Önnek?

A 3D szemmérés segítségével személyre szabott szemüveglencsék a gyártó viselési tesztjei alapján minimum 5x precízebb AZONNALI ÉLESLÁTÁST biztosítanak:

  • AZONNALI látásélmény szemerőltetés nélkül
  • Páratlan precizitás a centrálás és gyártás során
  • Optimalizált felületkialakítás szemenként különkülön
 
 
 
 
 
 

VisiOffice 2 - a legfejlettebb integrált mérési rendszer

 
A Visioffice 2 mérőberendezés az első olyan, mindent magába foglaló szemmérési rendszer, amely hihetetlen pontossággal képes a legújabb szemüveglencsék előállításához elengedhetetlen paraméterek meghatározására.

Összetett technológia, mely ötvözi az Essilor kutatások során szerzett tudását a VisiOffice 2 korszerű szoftverével, és ez olyan élvonalbeli technológiát eredményez, mely mély benyomást tesz a vásárlóra, ugyanakkor demonstrálja az optikus professzionális felkészültségét is.

Az Essilor által szabadalmaztatott dinamikus 3D szemmérésnek köszönhetően (ami azt jelenti, hogy más szemüveglencse gyártó nem jelenítheti meg a szem forgáspontjával kapcsolatos méréseket a lencséiben) a Visioffice 2 jelenleg minden más készüléket felülmúl az optikai piacon.

 
 
A H3D méréssel továbbfejlesztett szoftver már dinamikus mérési helyzetben határozza meg a személyre szabási adatokat, amelyek így a mindennapi fej- és testtartáshoz a legközelebb vannak, ezzel biztosítva a személyre szabott szemüveglencsék viseletének könnyű elsajátítását.  
 
 
 
 
 
 
 

Kiemelkedő funkciók

A Visioffice 2 páratlan mérési teljesítményt nyújt:

  • Pontos és gyors: elkerüli a parallaxis hibát és 0,1 mm/1° pontossággal mér
  • Mérési adatok videó segítségével: automatikusan megállapítja a videofelvétel alapján a természeteshez legközelebbi fejtartást és pupilla középpontot, de akár egyedileg is kiválasztható a legjellemzőbb fejtartási pozíció
  • Segítség a keretválasztáshoz: 4 videofelvételt és/vagy fényképet készít a vásárlóról, hogy könnyebben kiválasztható legyen a legjobb keret
 
 
 
VisiOffice 2 előnyei
 
 

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Legfrissebb blogbejegyzéseink

A kontaktlencse helyes használata
A KONTAKTLENCSE HELYES HASZNÁLATA

A biztonságos kontaktlencse viselés érdekében fontos a higiéniai követelmények pontos betartása, a kontaktlencse megfelelő használata és tárolása!

Barton Perreira-Style Optika
BARTON PERREIRA SZEMÜVEGKERET KOLLEKCIÓ

A Barton Perreira modellek minden egyes darabja 100%-ban kézi kidolgozással készül, a speciális műanyag és titánium alapanyagok felhasználása, a tervezés és gyártás szoros kapcsolata eredményezi a termékek rendkívül magas minőségét.

A tökéletes szemüvegkeret kiválasztása- 2.rész
A TÖKÉLETES SZEMÜVEGKERET KIVÁLASZTÁSA- 2. RÉSZ

Milyen típusú és alapanyagú szemüvegkeretek állnak rendelkezésünkre? Milyen típusú szemüvegkeretet válasszunk magunknak? Blog cikkünkből máris kiderül!

Tavaszi nyereményjáték
STYLE OPTIKA- TAVASZI NYEREMÉNYJÁTÉK

A tavasz megérkezett! Indul a napszemüveg szezon! Játssz velünk tavaszi nyereményjátékunkban és nyerj egy dioptriás napszemüveget!

CETELEM SZEMÜVEGHITEL, ÁRUHITEL - STYLE OPTIKA SZEMÜVEG NAPSZEMÜVEG ÉS KONTAKTLENCSE SZALON BUDAPEST - VARILUX MESTER OPTIKA
CSERÉLJE LE SZEMÜVEGÉT SZEMÜVEGHITEL SEGÍTSÉGÉVEL!

Szüksége lenne már új szemüvegre, de úgy érzi, hogy egyszerre túl nagy anyagi megterhelés Önnek? Mi tudjuk a megoldást...vegye meg akár kamatmentes részletre! A szemüveghitel eddig jórészt ismeretlen fogalom volt az áruhitelezésben, most azonban CETELEM BANK segítségével lehetővé vált, hogy új szemüvegét részletekben fizethesse ki!

KAUTZKY ARMAND ÚJ SZEMÜVEGE - STYLE OPTIKA
MILYEN SZEMÜVEGET VISEL KAUTZKY ARMAND?

Nálunk járt a Jászai Mari-díjas színművész!
Már korábban is Varilux lencséket viselt, és most új Varilux Xclusive 4D multifokális szemüvegét jött átvenni üzletünkbe, amelynek nagyon örült és elégedetten köszönt el tőlünk...
Kíváncsi Ön, milyen véleménnyel volt a Varilux multifokális lencsékről Pierce Brosnan és Tom Cruise magyar hangja?

FOKOZOTT HIGIÉNIAI ETIKETT
FOKOZOTT HIGIÉNIAI ETIKETT

FOKOZOTT HIGIÉNIAI ETIKETT bevezetéséről döntöttünk, MINDNYÁJUNK egészsége érdekében!
A kialakult vírusveszély miatt kérjük - az Ön és munkatársaink egészsége védelmében - következőkben leírtak maradéktalan betartására.

Online és telefonos rendelkezésre állás
ÚJRA MEGNYITOTTUNK!

2020.05.18 napjától újból a megszokott nyitvatartás szerint, h-p 11-19, szo 10-13 óráig várjuk kedves vásárlóinkat!

A tökéletes látásélmény- AVA
KÉPZELJEN EL EGY ÚJ LÁTÁSÉLMÉNYT...

Ki ne szeretné megtapasztalni a tökéletes látásélményt?! A különleges AVA vizsgálati technológiának köszönhetően az Önnek szükséges korrekciós értékeket az eddigi 0.25 dioptria helyett 0.01 dioptria léptékű pontossággal határozzuk meg! Ráadásul mindezt biztonságosan, érintésmentesen!

SZEMFÁRADÁS A DIGITÁLIS ESZKÖZÖK HASZNÁLATA KÖZBEN
FÁRAD A SZEME A DIGITÁLIS ESZKÖZÖK HASZNÁLATA KÖZBEN?

A DIGITÁLIS világ új kihívások elé állítja az emberek látását, hiszen a különböző DIGITÁLIS eszközöket különböző távolságokra használjuk, (okostelefon, tablet, laptop) így szemünk hamar belefárad az állandó alkalmazkodásba, a sorok összefutnak, a látásunk elhomályosodik, akár fejfájás is kialakulhat...
Az Essilor EyeZen és Varilux Digitime szemüveglencsék 20 - 65+ éves korig mindenkinek MEGOLDÁST adnak ezekre a szemfáradásos panaszokra.

VARILUX MESTER OPTIKA - STYLE OPTIKA - A VARILUX MULTIFOKÁLIS SZEMÜVEGEK SPECIALISTÁJA
VARILUX MESTER OPTIKA

Üzletünk 2010 óta birtokosa a VARILUX MESTER kitüntető címnek!
Büszkék vagyunk rá, hogy egyike vagyunk annak az országosan 70 specialistának, ahol a 4D szemmérés segítségével a legmagasabb fokon személyre szabott megoldások készülhetnek. Köszönhetően ügyfeleink bizalmának és az évek során szerzett tapasztalatainknak VARILUX multifokális szemüveg vásárlóink tökéletesen elégedettek új szemüvegük látáskomfortjával.

VALÓDI MEGOLDÁS A PÁRAMENTES SZEMÜVEGRE - A SZAKEMBER AJÁNLÁSA
MI A VALÓDI MEGOLDÁS A PÁRAMENTES SZEMÜVEGRE?

Az elmúlt napokban több olyan cikk is elénk került, amelyekben arról írnak, hogyan lehet szappanos vízzel, száraz szappannal vagy éppen borotvahabbal “páramentesíteni” a szemüveget.
Szakemberként SENKINEK nem tudjuk jó szívvel ajánlani ezeket a páramentesítési módokat!

Miért választják legtöbben a Silhouette szemüvegkereteket nálunk?
MIÉRT VÁLASZTJÁK A LEGTÖBBEN A SILHOUETTE SZEMÜVEGKERETEKET NÁLUNK?

MERT...stílusos, modern, extrém könnyű és szinte észrevehetetlen az arcon. Kombinálhatósága szinte végtelen (forma, méret, keretszín). Minden arctípushoz illeszkedik. Lehet elegáns, sportos vagy akár ékszer is az arcon. Osztrák design, gyártás és minőség.
Nézze meg Online Szemüvegkeret és Napszemüveg Szalonunkban SILHOUETTE választékunkat!

CSÚCSTECHNOLÓGIA A SZEMÜVEGKERET CENTRÁLÁSI ADATOK PONTOS MEGHATÁROZÁSÁHOZ - STYLE OPTIKA  - VARILUX MESTER OPTIKA
CSÚCSTECHNOLÓGIA A SZEMÜVEGKERET CENTRÁLÁSI ADATOK PONTOS MEGHATÁROZÁSÁHOZ

A VISIOFFICE 2 centráló berendezés segítségével a szemüveglencsék centrálási és személyre szabási adatai határozhatóak meg akár 0,1 mm és 1 fok pontossággal, így az elkészült szemüvege pontosan az Ön szemére lesz szabva.
Ennek az az előnye az Ön számára, hogy könnyebben és gyorsabban szokja meg új szemüvegét.
A VISIOFFICE 2 centráló berendezésről itt olvashat bővebben!

VAN MÁR ÖNNEK FULL HD vagy 4K TV-JE? - STYLE OPTIKA SZEMÜVEG NAPSZEMÜVEG ÉS KONTAKTLENCSE SZALON BUDAPEST - VARILUX MESTER OPTIKA
VAN MÁR ÖNNEK FULL HD vagy 4K TV-JE?

Biztos benne, hogy a látása is nagy felbontású? Miért érné be kevesebbel éppen a látása terén? Ma már nem elég valahogyan látni...jól kell látni! Az egyre nagyobb felbontású monitorok és egyéb digitális eszközök szinte megkövetelik tőlünk a jó látást.

AIRWEAR BIZTONSÁGOS SZEMÜVEGLENCSE
BIZTONSÁGOS SZEMÜVEGLENCSE !?

Kényelmes és BIZTONSÁGOS szemüveglencse = AIRWEAR! MIÉRT fontos ez?
Mert 12x ütésállóbb, így védi szeme biztonságát a mindennapokban. Mert 100%-os UV védelmet biztosít. Mert 30%-al könnyebb és vékonyabb, mint az alap műanyaglencse.

További cikkek