Általános szerződési feltételek

Cég adatai: 

Cégnév: Optomoptik Kft.
Székhely: 1056 Budapest, Belgrád rkp. 26. fsz. 10
Üzlet neve: Style Optika
Levelezési cím: 1056 Budapest, Irányi u. 1.
Nyilvántartásba bejegyző hatóság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 23531853-2-41
Cégjegyzékszám:01-09-969990
Bankszámlaszám: K&H 10403136-31323280-00000000
Telefonszám: +36 20 914 2342
E-mail: info@styleoptika.hu


Megrendelés menete

 1. Megvásárolni kívánt termék kiválasztása, kosárba helyezése
 2. Átvételi mód kiválasztása
 3. Személyes adatok megadása
 4. Fizetési mód kiválasztása
 5. Megrendelés véglegesítése

Adatkezelés

A Style Optika a vásárlók személyes adatait az alábbi jogszabályok alapján kezeli:

 1. AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE -GDPR- (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről
 2. Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotörvény”)
 3. 2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól („Grt.”)
 4. 1995. évi CXIX. törvény a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről („DM törvény”)
  A Style Optika részletes adatvédelmi tájékoztatóját ide kattintva találja: https://www.styleoptika.hu/adatvedelem/

 Fizetési lehetőségek

A vásárló a megrendelés összegét (amely már a szállítási költséget is tartalmazza) a következő fizetési módokkal egyenlítheti ki:

 1. Előre utalással (A visszaigazoló e-mailben feltüntetett számlaszámra)
 2. Utánvéttel 

Szállítási lehetőségek, szállítás költségei

 1. A Style Optika vásárlóinak kizárólag Magyarország területén szállít.
 2. A megvásárolt termékeket a Style Optika direkt optikai termékek szállítására szakosodott futárszolgálattal ( Dioptrans Kft- www.diop.hu ) kézbesíti vásárlóinak.
 3. A szállítás költsége a vásárlót terheli, amely minden vásárlás esetében egységesen 1.500 HUF
 4. A szállítás ideje a webáruházunkban elérhető szemüvegkeretek, napszemüvegek és szemüveglencsék esetében legfeljebb 14 munkanap.
 5. A szállítás ideje a webáruházban nem elérhető -személyre szabva gyártott- szemüveglencsék esetén változhat. Ezen termékek szállítási idejéről a Style Optika a megrendelés részleteinek, illetve a megrendelni kívánt szemüveglencse típusának, paramétereinek -a vásárlóval való- egyeztetése után ad pontos információt.

Garancia- Jótállás

 1. A Style Optika az általa forgalmazott termékekre 1 év garanciát vállal.
 2. A jótállást a 151/2003-as kormányrendelet szabályozza. A jótállási határidő a termék kézhezvételének napjával kezdődik. Nem tartozik jótállás alá a hiba, ha annak oka a termék fogyasztó részére való átadást követően lépett fel, így például , ha a hibát rendeltetésellenes használat, a használati-kezelési útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása, helytelen tárolás, helytelen kezelés, rongálás, elemi kár, természeti csapás okozta.

Garancia ügyintézés:

 1. E-mailen keresztül: info@styleoptika.hu
 2. Telefonon: +36 20 914 2342
 3. Személyesen a Style Optika üzletében (1056 Bp. Irányi u. 1)

Elállás joga- Visszaküldés

 1. A megrendelt szemüveg kifejezetten a vásárló személyére szabva készül (dioptria értékek, egyéb személyre szabási paraméterek) ezért a Style Optika-nak az elállás jogát nem áll módjában biztosítani, így a megrendelt termékek visszaküldésére nincs lehetőség.
  Erről a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdés c) pontja az alábbiak szerint rendelkezik: A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.
  Ezzel kapcsolatos jogszabályról itt olvashat: 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Legfrissebb blogbejegyzéseink

szemegészségügyi állapotfelmérés
Szemegészségügyi állapotfelmérés

A szem egészségügyi állapotának felmérése messze túlmutat a látásélesség vizsgálatán!
Ez az állapot felmérés a szem leggyakoribb betegségeinek korai diagnosztizálására alkalmas, sőt akár szisztémás, a szervezetben lévő más betegségekre is fény deríthet!

Barton Perreira-Style Optika
BARTON PERREIRA SZEMÜVEGKERET KOLLEKCIÓ

A Barton Perreira modellek minden egyes darabja 100%-ban kézi kidolgozással készül, a speciális műanyag és titánium alapanyagok felhasználása, a tervezés és gyártás szoros kapcsolata eredményezi a termékek rendkívül magas minőségét.

VALÓDI MEGOLDÁS A PÁRAMENTES SZEMÜVEGRE - A SZAKEMBER AJÁNLÁSA
MI A VALÓDI MEGOLDÁS A PÁRAMENTES SZEMÜVEGRE?

Az elmúlt napokban több olyan cikk is elénk került, amelyekben arról írnak, hogyan lehet szappanos vízzel, száraz szappannal vagy éppen borotvahabbal “páramentesíteni” a szemüveget.
Szakemberként SENKINEK nem tudjuk jó szívvel ajánlani ezeket a páramentesítési módokat!

FOKOZOTT HIGIÉNIAI ETIKETT
FOKOZOTT HIGIÉNIAI ETIKETT

FOKOZOTT HIGIÉNIAI ETIKETT bevezetéséről döntöttünk, MINDNYÁJUNK egészsége érdekében!
A kialakult vírusveszély miatt kérjük - az Ön és munkatársaink egészsége védelmében - következőkben leírtak maradéktalan betartására.

Pihentesse és védje gyermeke és a saját szemét is Eyezen START lencsékkel!
EYEZEN START - AZ EGYFÓKUSZÚ LENCSÉK ÚJ GENERÁCIÓJA

A sok közeli tevékenység szemünk alkalmazkodó képességének megerőltetést jelent, így szüksége van segítségre. AZONBAN a mai egyfókuszú szemüveglencsék még hagyományos eljárással készülnek, így nem segítik a szemet a digitális világunkban, ez pedig különböző mértékű szemfáradtságot okozhat!

A tökéletes szemüvegkeret kiválasztása
A TÖKÉLETES SZEMÜVEGKERET KIVÁLASZTÁSA - 1. RÉSZ

Milyen szemüvegkeret áll jól nekem? - sokszor találkozunk ezzel a kérdéssel üzletünkben vásárlóink részéről. A kérdés talán egyszerűnek tűnik, de a válasz annál összetettebb. Több fontos tényezőt is érdemes figyelembe venni, mielőtt szemüveget választunk. Lássuk melyek ezek!

A tökéletes szemüvegkeret kiválasztása- 2.rész
A TÖKÉLETES SZEMÜVEGKERET KIVÁLASZTÁSA- 2. RÉSZ

Milyen típusú és alapanyagú szemüvegkeretek állnak rendelkezésünkre? Milyen típusú szemüvegkeretet válasszunk magunknak? Blog cikkünkből máris kiderül!

A kontaktlencse helyes használata
A KONTAKTLENCSE HELYES HASZNÁLATA

A biztonságos kontaktlencse viselés érdekében fontos a higiéniai követelmények pontos betartása, a kontaktlencse megfelelő használata és tárolása!

SZEMFÁRADÁS A DIGITÁLIS ESZKÖZÖK HASZNÁLATA KÖZBEN
FÁRAD A SZEME A DIGITÁLIS ESZKÖZÖK HASZNÁLATA KÖZBEN?

A DIGITÁLIS világ új kihívások elé állítja az emberek látását, hiszen a különböző DIGITÁLIS eszközöket különböző távolságokra használjuk, (okostelefon, tablet, laptop) így szemünk hamar belefárad az állandó alkalmazkodásba, a sorok összefutnak, a látásunk elhomályosodik, akár fejfájás is kialakulhat...
Az Essilor EyeZen és Varilux Digitime szemüveglencsék 20 - 65+ éves korig mindenkinek MEGOLDÁST adnak ezekre a szemfáradásos panaszokra.

szemfenékvizsgálat pupilla tágítás nélkül, diabétesz szűrés, látásvizsgálat, szemész szakorvos - STYLE OPTIKA SZEMÜVEG NAPSZEMÜVEG ÉS KONTAKTLENCSE SZALON BUDAPEST
SZEMFENÉK VIZSGÁLAT PUPILLATÁGÍTÁS NÉLKÜL ÜZLETÜNKBEN!

A szemfenékvizsgálat segítségével már korai fázisban kiszűrhetőek olyan szem- és egyéb fiziológiás betegségek, mint pl. az időskori makuladegeneráció (AMD), a cukorbetegség (diabétesz szűrés) vagy a magas vérnyomás.

CETELEM SZEMÜVEGHITEL, ÁRUHITEL - STYLE OPTIKA SZEMÜVEG NAPSZEMÜVEG ÉS KONTAKTLENCSE SZALON BUDAPEST - VARILUX MESTER OPTIKA
CSERÉLJE LE SZEMÜVEGÉT SZEMÜVEGHITEL SEGÍTSÉGÉVEL!

Szüksége lenne már új szemüvegre, de úgy érzi, hogy egyszerre túl nagy anyagi megterhelés Önnek? Mi tudjuk a megoldást...vegye meg akár kamatmentes részletre! A szemüveghitel eddig jórészt ismeretlen fogalom volt az áruhitelezésben, most azonban CETELEM BANK segítségével lehetővé vált, hogy új szemüvegét részletekben fizethesse ki!

KAUTZKY ARMAND ÚJ SZEMÜVEGE - STYLE OPTIKA
MILYEN SZEMÜVEGET VISEL KAUTZKY ARMAND?

Nálunk járt a Jászai Mari-díjas színművész!
Már korábban is Varilux lencséket viselt, és most új Varilux Xclusive 4D multifokális szemüvegét jött átvenni üzletünkbe, amelynek nagyon örült és elégedetten köszönt el tőlünk...
Kíváncsi Ön, milyen véleménnyel volt a Varilux multifokális lencsékről Pierce Brosnan és Tom Cruise magyar hangja?

További cikkek