A látás stílusa

Kedves leendő vagy jelenlegi Ügyfelünk!


Szeretettel üdvözlöm honlapunkon, engedje meg, hogy pár sorban figyelmébe ajánljam cégünket. Beliczay P. Anita vagyok, a STYLE OPTIKA (Budapest) tulajdonosa.

1993 óta vagyok látszerész, 2003-ban Optometrista diplomát szereztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai karán. 2011-ben a Magyar Optikus Ipartestülettől a Kiváló Fiatal Optikus kitüntetést kaptam.

Több mint 10 év szakmai tapasztalatával és sok önálló munkával 2005-ben nyitottam meg a Style Optikát. A kezdetben még 26 m2-es egyszemélyes kis üzlet mára már egy majd 70 m2-es szalon lett, ahol szakmailag felkészült, nyelveket beszélő kollégákkal várjuk az érdeklődő Ügyfeleket.

Az alábbiakban rövid bemutatást talál munkatársainkról, üzletünk választékáról és szemléletünkről.

Várjuk szeretettel optika üzletünkben, bízzon meg szakértelmünkben, és válasszuk ki együtt Szemé(ly)re Szabott Szemüvegét!

Beliczay P. Anita - STYLE OPTIKA SZEMÜVEG NAPSZEMÜVEG ÉS KONTAKTLENCSE SZALON BUDAPEST

Beliczay P. Anita

Tulajdonos, látszerész, Optometrista

Időpontfoglalás látásvizsgálatra!

Ismerje meg csapatunkat

Pék-Hegedűs Zsuzsanna - STYLE OPTIKA SZEMÜVEG NAPSZEMÜVEG ÉS KONTAKTLENCSE SZALON BUDAPEST

Pék-Hegedűs Zsuzsanna

látszerész

2000-ben végzett látszerész
Angolul és horvátul és szerbül beszél
Türelme végtelen, mosolya állandó.. :)

Zrupkó Nikoletta Alexandra - STYLE OPTIKA SZEMÜVEG NAPSZEMÜVEG ÉS KONTAKTLENCSE SZALON BUDAPEST

Zrupkó Nikoletta Alexandra

látszerész, Optometrista

2001-ben végzett látszerész
2007 óta diplomás Optometrista
Angolul és németül beszél
Rendkívül kommunikatív, empatikus,
mindenkivel megtalálja a hangot.. :)

Kovács Eszter - STYLE OPTIKA SZEMÜVEG NAPSZEMÜVEG ÉS KONTAKTLENCSE SZALON BUDAPEST

Kovács Eszter

látszerész, optometrista

2012-ben végzett látszerész
2018 óta diplomás Optometrista
Angolul és németül beszél
Nincs számára lehetetlen... :)

Wölfinger Dominik - STYLE OPTIKA SZEMÜVEG NAPSZEMÜVEG ÉS KONTAKTLENCSE SZALON BUDAPEST

Wölfinger Dominik

látszerész

2018-ben végzett látszerész
Angolul és németül beszél
Fiatalos lendületével mindent megold :)

Márkanevek, melyek a stílust fémjelzik

Szemüvegkereteink

Üzletünkben kiemelt pozícióban van a Silhouette szemüvegkeret-márka, de jelentősebb választékot talál a nagy divatházak kollekciójából is, pl. Gucci, Swarovski, MaxMara, Max&Co, Furla, Fendi, Porshe Design, Hugo Boss, Boss Orange, Mexx, Carolina Herrera, Oliver Peoples, Mont Blanc, Diesel, Jimmy Choo stb.

Gyermek szemüvegkereteink: Hello Kitty, Miraflex, Nanovista, Disney Cars, Centro Style

Érdekli Önt aktuális szemüvegkeret és napszemüveg választékunk?

Szemüvegkeret és napszemüveg szalon
Silhouette logo

Napszemüvegeink

A legtöbb üzletünkben található napszemüveg dioptriás kivitelben is elkészíthető, kivétel nélkül minden darab megfelel az UV szűrés kritériumainak.

A márkanevek: Porsche Design, Swarovski, Ray-Ban, Furla, Gucci, Mexx, Oliver Peoples, Fendi, Hugo Boss, Mont Blanc, Jimmy Choo

Porsche Design logo Ray-Ban logo

Szemüveglencse palettánk

Elsősorban az ESSILOR innovatív termékeit ajánljuk szívesen, de kérésére természetesen veszünk fel rendelést a ZEISS vagy a HOYA katalógusából is.

Essilor logo

Kontaktlencse és ápoló szer

Jó tapasztalataink miatt a CooperVision kontaktlencséit részesítjük előnyben, de üzletünkben elérhetőek a Johnson and Johnson (Acuvue), a Bausch and Lomb és a Ciba Vision termékei is.

cooper_vision logo johnson_johnson logo bauschandlomb logo

Üzletpolitika, szemlélet

Mai, felgyorsult világunkban is fontosnak tartjuk a magas szaktudást, a kivételes figyelmet, és a személyre szabott, egyedi áruajánlást. Hisszük, hogy a gigantikus kedvezményeket kínáló akciókban hirdetett tömegtermékek elterjedése mellett igény és szükség van az otthonos légkörű, korrekt árakkal dolgozó, önálló optikai szaküzletekre is hazánkban.

Üzletünkben hagyományos kereskedelemre számíthat és igényes, minőségi áruválasztékra, melynek minden darabját a tulajdonos választja ki.

Szemüvegkereteink és napszemüvegeink beszerzésénél igyekszünk az ízlésesség határán belül figyelembe venni a divatot, de nem hanyagoljuk el a kényelmet, praktikumot, megfelelő minőségű alapanyagot sem.

Kizárólag márkás szemüveglencséket forgalmazunk a cégek által ajánlott árakon, megbízható, több mint tíz éve a piacon lévő gyártóktól. Az életkor, munkakörülmények figyelembe vételével ajánljuk ügyfeleink számára a legmegfelelőbb megoldást, reális áron.

A hazánkban forgalmazott összes típusú lágy kontaktlencsét módunkban áll beszerezni vásárlóink számára, szívesen ajánlunk általunk is kipróbált, kellemes viseletű lencséket.

Ügyfeleinket szeretjük pontosan informálni esetleges látáshibájuk jellegéről, a kiválasztott termék jellemzőiről, helyes használatáról, a szemüveg- és kontaktlencse-piacon kapható újdonságokról.

Szakmai tudásunkat és lelkesedésünket használva szeretnénk minden betérő vásárlót megismertetni a jó látás élményével, és a személyre szabott megoldás ajánlásával.