Rólunk

A látás stílusa

Kedves leendő vagy jelenlegi Ügyfelünk!

Szeretettel üdvözlöm honlapunkon, engedje meg, hogy pár sorban figyelmébe ajánljam cégünket. Beliczay P. Anita vagyok, a STYLE OPTIKA (Budapest) tulajdonosa.

1993 óta vagyok látszerész, 2003-ban Optometrista diplomát szereztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai karán. 2011-ben a Magyar Optikus Ipartestülettől a Kiváló Fiatal Optikus kitüntetést kaptam.

Több mint 10 év szakmai tapasztalatával és sok önálló munkával 2005-ben nyitottam meg a Style Optikát. A kezdetben még 26 m2-es egyszemélyes kis üzlet mára már egy majd 70 m2-es szalon lett, ahol szakmailag felkészült, nyelveket beszélő kollégákkal várjuk az érdeklődő Ügyfeleket.

Az alábbiakban rövid bemutatást talál munkatársainkról, üzletünk választékáról és szemléletünkről.

Várjuk szeretettel optika üzletünkben, bízzon meg szakértelmünkben, és válasszuk ki együtt Szemé(ly)re Szabott Szemüvegét!

Beliczay P. Anita
Beliczay P. Anita
Tulajdonos, látszerész, optometrista

Ismerje meg csapatunkat

Beliczay P. Anita

Beliczay P. Anita

Látszerész, optometrista
Pék-Hegedűs Zsuzsanna

Pék-Hegedűs Zsuzsanna

Látszerész
Zrupkó Nikoletta Alexandra

Zrupkó Nikoletta Alexandra

Látszerész, optometrista
Wölfinger Dominik

Wölfinger Dominik

Látszerész
Rakamazi Petra

Rakamazi Petra

Látszerész

Márkanevek, melyek a stílust fémjelzik

Üzletünkben az osztrák, magas minőségű Silhouette szemüvegkeret márka legszélesebb választéka várja Önt, továbbá megtalálhatók kínálatunkban a legnagyobb divatházak kollekciói, mint például a Tom Ford, Gucci, Saint Laurent, Porsche Design, Ermenegildo Zegna,Hugo Boss, Max Mara, Emilio Pucci, Furla. Különlegességként ajánljuk ügyfeleink figyelmébe a japánban, kizárólag kézi kidolgozással készülő Barton Perreira kollekciót, mely Magyarországon egyedülállóan szalonunkban érhető el.

Gyermekek részére ajánljuk az olasz LookKino márka színes, vidám és magas minőségű darabjait, a Nano Vista család rugalmas, strapabíró modelljeit, de választhatnak a népszerű Hello Kitty és Disney Cars márkák kollekcióiból is.

Érdekli Önt aktuális szemüvegkeret és napszemüveg választékunk?

Szemüvegkeret és napszemüveg szalon

Napszemüveg kínálatunkban szintén megtalálja a nagy divatházak népszerű modelljeit - mint például Tom Ford, Gucci,Hugo Boss, Furla -, melyeknek legtöbb darabja dioptriás kivitelben is elkészíthető. A termékek kivétel nélkül megfelelnek az UV szűrés kritériumainak és találhatók köztük polarizált lencsével ellátott modellek is.

Elsősorban a francia Essilor szemüveglencse gyártó cég innovatív termékeit ajánljuk ügyfeleinknek. Az Essilor széles termékválasztékának köszönhetően a fiatal-, és idősebb generáció számára is - az egyedi igények figyelembevételével, személyre szabottan - készíthetünk szemüveglencsét.

Igény esetén Hoya és Zeiss szemüveglencse választékkal is állunk rendelkezésére.

Szeme paramétereihez és a szükséges dioptriákhoz mérten a Cooper Vision, Alcon és Johnson&Johnson kontaktlencse gyártók kínálatából ajánljuk Önnek a legmegfelelőbb napi, kéthetes vagy havi viseletű, egyfókuszú vagy akár multifokális kontaktlencséket.

Kontaktlencséje ápolásához, tárolásához szükséges folyadékként az OptiFree család termékeit ajánljuk, amelyek elérhetők kis-, és nagy kiszerelésben is üzletünkben.

Szemszárazság esetén a Vizol’s és Systane termékeink közül válogathat.

Üzletpolitika, szemlélet

Mai, felgyorsult világunkban is fontosnak tartjuk a magas szaktudást, a kivételes figyelmet, és a személyre szabott, egyedi áruajánlást. Hisszük, hogy a gigantikus kedvezményeket kínáló akciókban hirdetett tömegtermékek elterjedése mellett igény és szükség van az otthonos légkörű, korrekt árakkal dolgozó, önálló optikai szaküzletekre is hazánkban.

Üzletünkben hagyományos kereskedelemre számíthat és igényes, minőségi áruválasztékra, melynek minden darabját a tulajdonos választja ki.

Szemüvegkereteink és napszemüvegeink beszerzésénél igyekszünk az ízlésesség határán belül figyelembe venni a divatot, de nem hanyagoljuk el a kényelmet, praktikumot, megfelelő minőségű alapanyagot sem.

Kizárólag márkás szemüveglencséket forgalmazunk a cégek által ajánlott árakon, megbízható, több mint tíz éve a piacon lévő gyártóktól. Az életkor, munkakörülmények figyelembe vételével ajánljuk ügyfeleink számára a legmegfelelőbb megoldást, reális áron.

A hazánkban forgalmazott összes típusú lágy kontaktlencsét módunkban áll beszerezni vásárlóink számára, szívesen ajánlunk általunk is kipróbált, kellemes viseletű lencséket.

Ügyfeleinket szeretjük pontosan informálni esetleges látáshibájuk jellegéről, a kiválasztott termék jellemzőiről, helyes használatáról, a szemüveg- és kontaktlencse-piacon kapható újdonságokról.

Szakmai tudásunkat és lelkesedésünket használva szeretnénk minden betérő vásárlót megismertetni a jó látás élményével, és a személyre szabott megoldás ajánlásával.

Vásárlóink véleménye

Vendégkönyv

Fontos számunkra a vásárlói elégedetség mérése.
Olvassa el vásárlóink bejegyzéseit vagy ha Önnek van észrevétele szolgáltatásunkkal, termékeinkel kapcsolatban kérjük ossza meg velünk!
Vendégkönyv megtekintése
Online időpontfoglalás