100% Silhouette szemüvegek


Megosztás Facebook

Silhouette Vision Sensation® - Abszolút egység az elejétől a végéig

 

A Silhouette újradefiniálja a szemüveglencsék és szemüvegkeretek egységét, nem csak egyiket vagy másikat gyártja, hanem párhuzamosan fejleszti azokat, így minden egyes szemüveg egyedi. A 100% Silhouette szemüveg vagyis a Silhouette Vision Sensation® a legtökéletesebb és legkomfortosabb látást nyújtja viselője számára.

Az összes szemüveg a Silhouette laborjában kerül összeszerelésre, ahol több, mint 100 minőségellenőrzési pont garantálja a tökéletességet és a legszigorúbb szabványoknak való megfelelést. A 100% Silhouette nyújtotta lencséket, kereteket és szolgáltatásokat egyedülálló minőség jellemzi.


A látásigények és a vizsgálati adatok összhangja

A szemüveglencsék elkészítését megelőzően egy professzionális látásvizsgálat során megállapítjuk az ügyfélnek adható legjobb korrekciót – vagyis a dioptriákat-, majd megvizsgáljuk a vásárló személyes viselési paramétereit, tekintési szokásait, a kiválasztott szemüvegkeret formáját, görbületét. Mindezen adatokat összevetve maximálisan a viselő egyedi látásigényeihez mérten kerül kialakításra a szemüveglencse designja.


Tökéletesség minden tekintetben

Egy művészi festmény kizárólag a hozzáillő keretben és a megfelelő kiállítási térben érvényesül. Mint ahogy egy autó miőségét sem csak kizárólag az erős motorja határozza meg, úgy a 100% Silhouette szemüveg sem csak az egyedi lencséktől, a magas minőségű keretektől, vagy az ezt körül ölelő szolgáltatásoktól, hanem ezek erős egységétől lesz igazán tökéletes.


Optikai lencse választék

A 100% Silhouette termékek kínálatában megtalálhatók a progresszív-, egyfókuszú-, office-, és napszemüveg lencsék is, kizárólag a legjobb minőségben.

Silhouette Panorama™ Progressive lencsék a legkomfortosabb látást biztosítják minden távolságra a presbyop szemüvegviselők számára. A fókuszpontok precíz kalkulációjának köszönhetően folyamatosak a látómezők közti átmenetek, minimális fejmozgatással könnyű fokuszálást tesznek lehetővé minden irányban. A fejlett gyártási technológiának köszönhetően a lehető legminimálisabbra csökken a hintaeffektus –„hullámzás érzés”- és a torzítás, így maximális látáskomfortot biztosítanak a lencsék széli részein is. A Panorama Progressive™ termékek mindezek eredményeképp páratlan kényelmet és egyedülálló vizuális élményt nyújtanak.

Nincs két egyforma ember. Eltérőek a vizuális szokásaink otthon, a munkában vagy a szabadidőben. Ezért annyira fontos, hogy a lencséket a vásárló egyedi igényeinek megfelelően testre szabjuk.


Silhouette Vision Sensation


A Silhouette Panorama™ Office lencsék munkakörnyezetben lesznek segítségünkre
, hogy kényelmesebb munkahelyi élményben lehessen részünk. Attól függően, hogy mi a legjellemzőbb munkatávolságunk válaszhatunk a Panorama™ Office Desk vagy a Panorama™ Offie Room típusok közül. Előbbi leginkább egy ténylegesen közeli távolságra -olvasás, monitor használat, ügyféllel való tárgyalás- 2 méteren belül, utóbbi pedig -a felsorolt tevékenységeken túl például előadások, kivetített szövegek megtekintése- 4 méteres távolságra ad éles látást.

A Silhouette Panorama™ egyfókuszú lencsék éles látást tesznek lehetővé egészen a perifériáig a könnyű alkalmazkodás és a kényelem érdekében. A Silhouette Vision Sensation® számára készült Single Vision lencse a keret paramétereinek pontos figyelembevételével a természetes látás biztosítása érdekében az összes bázisgörbületre optimalizálva készül, így tökéletes választás optikai keretekhez és dioptriás Silhouette napszemüvegekhez is.


Fényvédelem mesterfokon

A Photo Sensation fényre sötétedő opció kényelmes látásélményt és optimális védelmet nyújt az UVA, UBC és UVC sugarakkal szemben is egészen 400nm-ig.

A lencse gyorsan alkalmazkodik a világos és sötét fényviszonyokhoz. Intenzív napsütés esetén a lencse akár 86%-ig besötétedik, így teljes értékű napszemüvegként funkcionál, az UV sugárzás csökkenésével pedig gyorsan akár 7%-ig kivilágosodik.

Három színben – szürke, mogyoróbarna és erdőzöld- elérhető, így kiválaszthatjuk a számunkra szimpatikus és a Silhouette keretünkhöz legjobban illő változatot.

Amennyiben külön napszemüveget szeretnénk,  a – divatos színekben elérhető- Silhouette Panorama™  Sun erre is lehetőséget nyújt. A Silhouette Light Management® technológiával még élénkebb színek és pihentető élmény tárul elénk.

Silhouette napszemüveg lencsék


Teljes védelem a kékfény ellen

A kék fény egy rövid hullámhosszú fény, amely több energiával rendelkezik, mint bármely más szín a látható fény spektrumon belül. Ezért köztudottan negatív hatással van a szemre.

Mobil eszközeink (okostelefonok és tabletek), számítógépünk képernyője, LED fényforrásaink mind bocsájtanak ki káros kék fényt, digitális korunkban tehát mindennapi életünk része.

A Silhouette Blue Sentasion kettős védelmet nyújt szemünk számára. A lencse anyaga elnyeli a kék fényt, ezen felül egy speciális bevonattal is rendelkezik, amely visszatükrözi a káros sugarakat.

Ha a fény a szemüveg viselője mögül érkezik, akkor a kék fény még azelőtt elnyelődik, mielőtt a lencse hátsó felszínéről visszatükröződhetne. Ha a fény szemből érkezik, akkor a kék fény visszatükröződik a tükröződési szög függvényében és a többi kék fényt a lencse elnyeli.


Tapasztalja meg Ön is a 100% Silhouette életérzést és a tökéletes látás élményét!


Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Hívás most


Foglaljon időpontot látásvizsgálatra!

Online időpontfoglalás


Legfrissebb blogbejegyzéseink

Összes bejegyzés
Szemszárazság vizsgálat

Szemszárazság diagnosztika

A szemszárazság az egyik leggyakoribb szembetegség. Üzletünkben a csúcstechnológiás Idra szemszárazság diagnosztikai eszközünk segítségével teljes elemzést készítünk, majd személyreszabott kezelési javaslatot teszünk, hogy megszüntessük panaszait.

100% Silhouette szemüvegek a legkomfortosabb látásért

100% Silhouette szemüvegek

A Silhouette újradefiniálja a szemüveglencsék és szemüvegkeretek egységét, nem csak egyiket vagy másikat gyártja, hanem párhuzamosan fejleszti azokat, így minden egyes szemüveg egyedi. A 100% Silhouette szemüveg vagyis a Silhouette Vision Sensation® a legtökéletesebb és legkomfortosabb látást nyújtja viselője számára.

Kékfényszűrő szemüveg Budapesten a Style Optikában

Kékfényszűrő szemüveg

A kékfényszűrő alapanyag és felületkezelés biztos védelmet nyújt szemének a digitális eszközök káros sugarai ellen.

Tiffany&Co szemüvegkeretek budapesten a Style Optikában

Tiffany & Co.: Elegancia és Kifinomultság

A Tiffany&Co. szemüvegkeret kollekció minden egyes darabjában megmutatkoznak az ékszerek egyedi vonásai, a magas minőségű alapanyagok és a finom kidolgozás.

Megújult a Style Optika

Megújult optika üzletünk

Örömmel jelentjük be, hogy üzletünk megújult. Immáron több, mint 100 négyzetméteren várjuk Önöket még fejlettebb szemészeti- és látásvizsgálati eszközökkel és még nagyobb szemüvegkeret választékkal.

Kerülje el az internetes szemüvegvásárlás okozta kellemetlen helyzeteket és bízza magát tapasztalt optikusra, hogy a legmegfelelőbb szemüveget kaphassa.

Az internetes szemüvegkeret vásárlás kockázatai

Az online szemüvegkeret vásárlásnak több hátulütője is lehet, azonban ha optikában vásároljuk meg új szemüvegünket elkerülhetjük a kellemetlen helyzeteket.

Törődjön szemével, vegyen részt rendszeresen látásvizsgálaton Budapesten a Style Optikában

Miért fontos, hogy évente részt vegyen látásvizsgálaton?

A látásvizsgálat nem csak a szemüveg elkészítéséhez vagy a kontaktlencse felírásához szükséges dioptriák meghatározásához szükséges, hanem kulcsfontosságú szerepet tölt be a korai stádiumban lévő szembetegségek felismerésében is.

Védje meg gyermeke látását a rövidlátást lassító innovatív lencsékkel a Style Optikában

Hogyan védjük meg gyermekeink látását?

Olyan szemüveg és kontaktlencse is rendelkezésre áll ma már, melyek képesek a szem hossztengelyének növekedését lassítani, így megakadályozhatjuk, hogy a gyermekek rövidlátása fokozódjon.

Tudja biztonságban szemüvegét! Kössön Optrisk szemüvegbiztosítást a Style Optika üzletében!

Új szolgáltatásunk - az Optrisk szemüvegbiztosítás

Új innováció üzletünkben, az Ön maximális elégedettségéért! Örömmel jelentjük be, hogy új szolgáltatással bővül a Style Optika kínálata!

Szemüveglencse gyermekek igényeire szabva

A legkényelmesebb szemüveglencse gyermekek számára

A felnőttek és a gyermekek arcszerkezete nagyban eltér egymástól, az eltérő arcszerkezet és anatómia adottságok pedig más-más kialakítású szemüveglencsét igényelnek.

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Hozzájárulok, hogy a Style Optika (Optomoptik Kft.) hírlevelet küldjön részemre. (Adatvédelmi tájékoztató)
Hozzájárulok, hogy a Style Optika (Optomoptik Kft.) az online éves emlékeztető rendszerben az adataimat kezelje.
Online időpontfoglalás