BARTON PERREIRA SZEMÜVEGKERET KOLLEKCIÓ

Magyarországon előszőr, csak a Style Optikában!

Ismerje meg Ön is a Barton Perreira életérzést!


Kézművesség, tökéletesség, időtlen design!


“From the beginning, the dream of Barton Perreira was to make products without compromise. And we have” - Bill Barton-


IDE KATTINTVA
felfedezheti különleges Barton Perreira szemüvegkeret kollekciónkat!

Barton Perreira

 Egyedi, tökéletes alkotás


A Barton Perreira modellek minden egyes darabja 100%-ban kézi kidolgozással készül Japánban, ahol több hétig tartó finomítás után elnyerik végleges formájukat.

A márka vezető kézművesei kiemelt figyelmet fordítanak minden apró részletre, létrehozva ezzel a Barton Perreira arculatának megfelelő tökéletes szemüvegkereteket.

Az aprólékos kidolgozás mellett, a speciális műanyag és titánium alapanyagok felhasználása, a tervezés és gyártás szoros kapcsolata eredményezi a termékek rendkívül magas minőségét.

“Our eyewear is timeless. Each frame is a work of art that becomes part of who you are” - Patty Perreira-

 


Az alapítók


Bill Barton
optikusként kezdte pályafutását, az évek során alaposan megismerte a szemüvegipar bonyodalmait és az emberi kapcsolatok értékét.

Az Oliver Peoples vezérigazgatójaként, tapasztalatait kamatoztatva figyelemre méltó növekedést ért el a márkával világszerte, mielőtt 2007-ben Los Angelesben megalapította a Barton Perreira-t.

Patty Perreira intuitív stílusa és egyedi formatervezése olyan nagy márkák kollekcióiban köszönnek vissza, mint például a Vera Wang, Prada vagy Miu Miu.

Az Oliver Peoples-nél végzett 18 éven át tartó tervezői munkássága során újradefiniálta mit is jelent a szemüveg a modern világ számára.

Magabiztossága, lelkesedése és végtelenül sokoldalú intuíciója vezérli minden mozdulatát.

Bill Barton és Patty Perreira a világ számos, legismertebb márkáinál hozott újítást a látás művészetébe. 2007-ben az első pár szemüvegkeret átadásával útjára indult a Barton Perreira.

Elképzelésük egyértelmű volt: egy olyan márka létrehozása, amely merőben eltér a megszokottaktól, időt szakít a kézműves, alapos kidolgozásra, létrehozva ezzel a világ legkifinomultabb szemüvegkereteit.

Környezettudatosság

 
Barton Perreira tisztítókendői újrahasznosított PET palackokból készülnek.
Az anyag összetételét 70%-ban újrahasznosított poliészter, 30%-ban pedig poliamid anyag adja, csakúgy mint a normál mikroszálas törlőkendők, amelyek a legmagasabb szintű tisztítási hatékonyságot biztosítják.

Az anyag GRS- tanusítvánnyal (Global Recycle Standard- Globális Újrahasznosítási Szabvány) is rendelkezik.

 Világsztárok és a Barton Perreira

A Barton Perreira életérzést olyan sztárok közvetítik mint Lady Gaga, Sandra Bullock, Samuel L. Jackson, Ryan Gosling, Brad Pitt…

BP

“You love it when people choose your eyewear. No matter who they are. But when icons gravitate to Barton Perreira, there’s a real sense of pride.” - Bill Barton -


Barton Perreira 007 

Jöjjön el hozzánk üzletünkbe és tapasztalja meg személyesen a Barton Perreira szemüvegkeretek különlegességét! 

Online időpontfoglalás

STYLE OPTIKA SZEMÜVEG, NAPSZEMÜVEG ÉS KONTAKTLENCSE SZALON BUDAPEST- VARILUX MESTER OPTIKA

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Kapcsolódó bejegyzések

További blogbejegyzések