GUCCI SZEMÜVEGKERETEK

AZ ÖRÖK LUXUS

GUCCI SZEMÜVEGKERETEK

Aktuális GUCCI szemüvegkeret és napszemüveg kollekciónk


A GUCCI márka megalapítása

Az 1921-ben Firenzében alapított GUCCI márka mára már a világ egyik vezető divatmárkája, melynek alapítója a híres Guccio Gucci volt. Mr. Gucci 1888-ban született az egykori Olasz Királyság fővárosában, Firenzében. 25 évvel később, 1906-ban megalapította saját nyeregmesterségét Firenzében, melyet Gucci Háznak nevezett el.

Mr. Gucci tinédzserként hotelmunkásként dolgozott Párizsban és Londonban. Munkája során nagyon lenyűgözték a szálloda vendégeinek luxus csomagjai, így nemsokára úgy döntött, visszatér Firenzébe és tehetséges kézművesekkel karöltve - kihasználva a szülőhazájában fellelhető magas minőségű anyagok adottságait - megalapítja saját üzletét.

A finom bőráruk büszke készítője az 1920-évektől kezdte el értékesíteni a kiemelkedő minőségű bőrtáskákat lovasok számára. Később kiterjesztette portfólióját a luxus poggyászcikkekre is, így nemsokára létrejött a luxus márka, melyet mára már szerte a világon mindenki ismer.

Gucci szemüvegkeretek 1


A márka fejlődése

32 évvel az alapítás után a márka megnyitotta első kiskereskedelmi üzletét Rómában, a Via Condotti-n. Nem kellett eltelnie sok időnek és máris újabb üzletek nyíltak Milánóban és Firenzében, ahol minőségi kézitáskák, poggyászáruk, cipők és az ikonikus papucscipők kerültek értékesítésre.
1953-ban a New York-ban nyílt üzlettel robbantak be az amerikai köztudatba, ahol elkezdődött a GUCCI lassú de biztos sikere. Az amerikai felsőosztály köreiben a GG ikon végül a gazdagság és a kifinomultság jelképévé vált.

1990-től Tom Ford a Gucci kreatív igazgatója lett, egészen 2015-ig, amikor is Alessandro Michele-t nevezték ki erre a posztra. Az új kreatív igazgató bevezetett egy új szemléletet, amelynek központjában az egyéniség áll. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen a világmárka már 4.éve kap helyet a “Hottest Fashion Brand”-ek (A világ legmenőbb márkái) között, méghozzá tartva a 3. helyet.

Ennek köszönhetően a vállalat számos új terméket fejlesztett ki, mint például a parfümök, kozmetikumok, órák és a rendkívül népszerű GUCCI napszemüvegek. A GUCCI azóta a sztárok és hírességek kultúrájának alapját képezi, olyan nevek népszerűsítik a GUCCI termékeket mint James Franco, Mariah Carey, Miley Cyrus, Jennifer Aniston, Cristiano Ronaldo, stb..

Magas minőségű optikai termékek

A GUCCI szemüvegkeretek és napszemüvegek ugyanolyan magas minőséget képviselnek, mint a márkán belül megtalálható egyéb termékek. Rendkívül precíz kialakítási megoldásokkal, minden részletre odafigyelve a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek optikai termékeik.

Az összes kollekció Olaszországban vagy Japánban készül. A műanyag kereteket acetát alapanyagból készítik. Amiket igazán különleges színek illetve minták jellemeznek. Stílusuk a rég múlt divatját idézik fel.

A változatos kollekciónak köszönhetően minden ember megtalálja a stílusához leginkább illő darabot. A gazdag színvilágnak köszönhetően akár elegáns, de akár sportos ruhadarabokkal is könnyen kombinálhatók. A letisztult, visszafogott, de ugyanakkor rendkívül elegáns darabok csakúgy megtalálhatók a portfólióban, mint a karakteresebb, markánsabb modellek.

Gucci Chain

A legújabb kollekcióban új koncepcióval találkozhatunk, amit a hollywoodi világ ihletett. A forma és a kifinomultság esszenciája. Ebben a portfólióban váratlan geometriák és fényűző Swarovski kövek is helyet kaptak, amiket egyesével kézzel helyeznek fel a szemüvegkeretekre.

Helyet kapott még a Gucci Chain család is, aminek fő ékessége az az igazán különös és nőies szár végére felhelyezhető díszítő elem. Ez a lógó díszes megoldás mostmár nem csak napszemüvegeken, hanem optikai kereteken is megtalálható. Rendkívül széles szín és forma választékban.

Jöjjön el hozzánk üzletünkbe, és válogasson kedvére GUCCI kollekciónkból!

Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Hívás most

 

Ellenőriztesse látását is!

Online időpontfoglalás 

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Kapcsolódó bejegyzések

További blogbejegyzések