Gucci szemüvegkeretek


Megosztás Facebook

A GUCCI márka megalapítása

Az 1921-ben Firenzében alapított GUCCI márka mára már a világ egyik vezető divatmárkája, melynek alapítója a híres Guccio Gucci volt. Mr. Gucci 1888-ban született az egykori Olasz Királyság fővárosában, Firenzében. 25 évvel később, 1906-ban megalapította saját nyeregmesterségét Firenzében, melyet Gucci Háznak nevezett el.

Mr. Gucci tinédzserként hotelmunkásként dolgozott Párizsban és Londonban. Munkája során nagyon lenyűgözték a szálloda vendégeinek luxus csomagjai, így nemsokára úgy döntött, visszatér Firenzébe és tehetséges kézművesekkel karöltve - kihasználva a szülőhazájában fellelhető magas minőségű anyagok adottságait - megalapítja saját üzletét.

A finom bőráruk büszke készítője az 1920-évektől kezdte el értékesíteni a kiemelkedő minőségű bőrtáskákat lovasok számára. Később kiterjesztette portfólióját a luxus poggyászcikkekre is, így nemsokára létrejött a luxus márka, melyet mára már szerte a világon mindenki ismer.

Gucci szemüvegkeretek 1


A márka fejlődése

32 évvel az alapítás után a márka megnyitotta első kiskereskedelmi üzletét Rómában, a Via Condotti-n. Nem kellett eltelnie sok időnek és máris újabb üzletek nyíltak Milánóban és Firenzében, ahol minőségi kézitáskák, poggyászáruk, cipők és az ikonikus papucscipők kerültek értékesítésre.
1953-ban a New York-ban nyílt üzlettel robbantak be az amerikai köztudatba, ahol elkezdődött a GUCCI lassú de biztos sikere. Az amerikai felsőosztály köreiben a GG ikon végül a gazdagság és a kifinomultság jelképévé vált.

1990-től Tom Ford a Gucci kreatív igazgatója lett, egészen 2015-ig, amikor is Alessandro Michele-t nevezték ki erre a posztra. Az új kreatív igazgató bevezetett egy új szemléletet, amelynek központjában az egyéniség áll. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen a világmárka már 4.éve kap helyet a “Hottest Fashion Brand”-ek (A világ legmenőbb márkái) között, méghozzá tartva a 3. helyet.

Ennek köszönhetően a vállalat számos új terméket fejlesztett ki, mint például a parfümök, kozmetikumok, órák és a rendkívül népszerű GUCCI napszemüvegek. A GUCCI azóta a sztárok és hírességek kultúrájának alapját képezi, olyan nevek népszerűsítik a GUCCI termékeket mint James Franco, Mariah Carey, Miley Cyrus, Jennifer Aniston, Cristiano Ronaldo, stb..

 

Magas minőségű optikai termékek

A GUCCI szemüvegkeretek és napszemüvegek ugyanolyan magas minőséget képviselnek, mint a márkán belül megtalálható egyéb termékek. Rendkívül precíz kialakítási megoldásokkal, minden részletre odafigyelve a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek optikai termékeik.

Az összes kollekció Olaszországban vagy Japánban készül. A műanyag kereteket acetát alapanyagból készítik. Amiket igazán különleges színek illetve minták jellemeznek. Stílusuk a rég múlt divatját idézik fel.

A változatos kollekciónak köszönhetően minden ember megtalálja a stílusához leginkább illő darabot. A gazdag színvilágnak köszönhetően akár elegáns, de akár sportos ruhadarabokkal is könnyen kombinálhatók. A letisztult, visszafogott, de ugyanakkor rendkívül elegáns darabok csakúgy megtalálhatók a portfólióban, mint a karakteresebb, markánsabb modellek.

Gucci Chain

A legújabb kollekcióban új koncepcióval találkozhatunk, amit a hollywoodi világ ihletett. A forma és a kifinomultság esszenciája. Ebben a portfólióban váratlan geometriák és fényűző Swarovski kövek is helyet kaptak, amiket egyesével kézzel helyeznek fel a szemüvegkeretekre.

Helyet kapott még a Gucci Chain család is, aminek fő ékessége az az igazán különös és nőies szár végére felhelyezhető díszítő elem. Ez a lógó díszes megoldás mostmár nem csak napszemüvegeken, hanem optikai kereteken is megtalálható. Rendkívül széles szín és forma választékban.

Jöjjön el hozzánk üzletünkbe, és válogasson kedvére GUCCI kollekciónkból!

 

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Hívás most

 

Ön mikor járt utoljára látásvizsgálaton?
1 évnél régebben?
Ellenőriztesse látását üzletünkben!

Online időpontfoglalás

 

Kapcsolódó tartalom:

Nézzen szét aktuális ajánlataink és akcióink között!

 


Legfrissebb blogbejegyzéseink

Összes bejegyzés
Szemszárazság vizsgálat

Szemszárazság diagnosztika

A szemszárazság az egyik leggyakoribb szembetegség. Üzletünkben a csúcstechnológiás Idra szemszárazság diagnosztikai eszközünk segítségével teljes elemzést készítünk, majd személyreszabott kezelési javaslatot teszünk, hogy megszüntessük panaszait.

100% Silhouette szemüvegek a legkomfortosabb látásért

100% Silhouette szemüvegek

A Silhouette újradefiniálja a szemüveglencsék és szemüvegkeretek egységét, nem csak egyiket vagy másikat gyártja, hanem párhuzamosan fejleszti azokat, így minden egyes szemüveg egyedi. A 100% Silhouette szemüveg vagyis a Silhouette Vision Sensation® a legtökéletesebb és legkomfortosabb látást nyújtja viselője számára.

Kékfényszűrő szemüveg Budapesten a Style Optikában

Kékfényszűrő szemüveg

A kékfényszűrő alapanyag és felületkezelés biztos védelmet nyújt szemének a digitális eszközök káros sugarai ellen.

Tiffany&Co szemüvegkeretek budapesten a Style Optikában

Tiffany & Co.: Elegancia és Kifinomultság

A Tiffany&Co. szemüvegkeret kollekció minden egyes darabjában megmutatkoznak az ékszerek egyedi vonásai, a magas minőségű alapanyagok és a finom kidolgozás.

Megújult a Style Optika

Megújult optika üzletünk

Örömmel jelentjük be, hogy üzletünk megújult. Immáron több, mint 100 négyzetméteren várjuk Önöket még fejlettebb szemészeti- és látásvizsgálati eszközökkel és még nagyobb szemüvegkeret választékkal.

Kerülje el az internetes szemüvegvásárlás okozta kellemetlen helyzeteket és bízza magát tapasztalt optikusra, hogy a legmegfelelőbb szemüveget kaphassa.

Az internetes szemüvegkeret vásárlás kockázatai

Az online szemüvegkeret vásárlásnak több hátulütője is lehet, azonban ha optikában vásároljuk meg új szemüvegünket elkerülhetjük a kellemetlen helyzeteket.

Törődjön szemével, vegyen részt rendszeresen látásvizsgálaton Budapesten a Style Optikában

Miért fontos, hogy évente részt vegyen látásvizsgálaton?

A látásvizsgálat nem csak a szemüveg elkészítéséhez vagy a kontaktlencse felírásához szükséges dioptriák meghatározásához szükséges, hanem kulcsfontosságú szerepet tölt be a korai stádiumban lévő szembetegségek felismerésében is.

Védje meg gyermeke látását a rövidlátást lassító innovatív lencsékkel a Style Optikában

Hogyan védjük meg gyermekeink látását?

Olyan szemüveg és kontaktlencse is rendelkezésre áll ma már, melyek képesek a szem hossztengelyének növekedését lassítani, így megakadályozhatjuk, hogy a gyermekek rövidlátása fokozódjon.

Tudja biztonságban szemüvegét! Kössön Optrisk szemüvegbiztosítást a Style Optika üzletében!

Új szolgáltatásunk - az Optrisk szemüvegbiztosítás

Új innováció üzletünkben, az Ön maximális elégedettségéért! Örömmel jelentjük be, hogy új szolgáltatással bővül a Style Optika kínálata!

Szemüveglencse gyermekek igényeire szabva

A legkényelmesebb szemüveglencse gyermekek számára

A felnőttek és a gyermekek arcszerkezete nagyban eltér egymástól, az eltérő arcszerkezet és anatómia adottságok pedig más-más kialakítású szemüveglencsét igényelnek.

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Hozzájárulok, hogy a Style Optika (Optomoptik Kft.) hírlevelet küldjön részemre. (Adatvédelmi tájékoztató)
Hozzájárulok, hogy a Style Optika (Optomoptik Kft.) az online éves emlékeztető rendszerben az adataimat kezelje.
Online időpontfoglalás