A feljelölési adatok csúcstechnológiás meghatározása Visioffice 3 segítségével!

Miért van szükség a Visioffice 3 készülékre az optikában?

A mai korszerű szemüveglencsék számos lehetőséget biztosítanak a különféle személyre szabási lehetőségekre, amelyekkel még egyszerűbbé és gyorsabbá válik az Ön számára a mindennapi használatuk elsajátítása.

Azonban a legkiválóbb szemüveglencse is csak akkor biztosítja a tökéletes látást, ha azok az adatok, ami alapján legyártják és keretbe illesztik, pontosan vannak lemérve!

Ehhez nyújt segítséget az új generációs Essilor Visioffice 3 berendezés, amely tizedpontossággal határozza meg a feljelölési adatokat, és még többféle funcióval segíti az Ön ideális szemüvegének a kiválasztását!

Milyen fő funciói vannak a Visioffice 3 berendezésnek?

A Visioffice 3 mérőműszer legfőbb feladata az Ön szemüveglencséjének legyártásához és keretbe illesztéséhez szükséges feljelölési és egyéb személyre szabási paraméterek pontos meghatározása.

  • Pupillatávolság (távoli)
  • Illesztési magasság (távoli)
  • H3D mérés (nézővonal egyenestől való eltérése)
  • ERC mérés (szemforgáspont - Eyecode adatok)
  • Pantoszkópikus döntés
  • Keret ív
  • Domináns szem
  • Olvasó távolság
  • NVB (közelre tekintési paraméterek)

Az egyéni mérési eredmények összehasonlíthatóak az általánosan használt paraméterekkel, így jól láthatóvá válnak az Ön számára is a személyre szabott lencsék használatának az előnyei!

A Visioffice 3 mérőműszerrel a szemüveglencsék feljelölési paraméterein kívül lehetőség van az Önnek megfelelő keret kiválasztásának leegyszerüsítésére is, hiszen segítségével akár több képet és videót is készíthetünk minden kiválasztott keretről az Ön arcán, amelyek később visszanézéssel összehasonlíthatóak, így könnyebben eldönthető a végső keretválasztás.

Mindezeken felül a Visioffice 3 marketing moduljának képeivel és bemutató videóival meg tudjuk mutatni Önnek a különböző típusú szemüveglencsék és felületkezelések közötti különbségeket, megkönnyítve Önnek a sok lehetőség közüli választást.

A feljelölési adatok csúcstechnológiás meghatározása Visioffice 3 segítségével!

Eyecode - Ismerje meg Ön is szemének titkos kódját!

Az Essilor VisiOffice 3 berendezésének segítségével az Ön által kiválasztott keretben olyan 3D szemmérést végzünk, amelynek segítségével néhány perc alatt az összes centrálási adatot tizedes pontossággal meg tudjuk határozni.

Ezek a 3D szemmérés adatok tartalmazzák az Ön szemének "titkos kódját", az úgynevezett Eyecode-ot, amelyet a szemüveglencse gyártónak (Essilor) megadva - az arra alkalmas szemüveglencséknél - a gyártásban ezek alapján a 3D szemmérés adatok alapján a ma elérhető legmagasabb szinten személyre szabott szemüveglencséket tudnak készíteni az Ön szemének pontosan megmért 3D adataira tervezve.

Mostanáig a lencsetervezők egy átlagos szemforgáspont távolsággal számoltak a lencsék tervezésekor, de valójában ez az érték egyénenként akár 30%-os eltérést is mutathat.

Mostantól az Essilor VisiOffice 3 berendezésével a szem forgásközéppontja – mely mindenkinél egyedi érték – pontosan meghatározható.

H3D méréssel továbbfejlesztett szoftver már dinamikus mérési helyzetben határozza meg a személyre szabási adatokat, amelyek így a mindennapi fej- és testtartáshoz a legközelebb vannak, ezzel biztosítva a személyre szabott szemüveglencsék viseletének könnyű elsajátítását. 

Ez a dinamikus 3D szemmérés (x, y, z) - melynek eredményét Eyecode-nak neveztünk el - gyors, könnyen elvégezhető és hihetetlenül pontos.

Az eredményt kiegészítve a receptértékkel és az egyéb, keretillesztési és tekintési szokásokkal kapcsolatos paraméterekkel, mostantól olyan szemüveg készíthető az Ön számára, mely fiziológiailag tökéletesen illeszkedik a szeméhez!

Az Essilor által szabadalmaztatott dinamikus 3D szemmérésnek köszönhetően (ami azt jelenti, hogy más szemüveglencse gyártó nem jelenítheti meg a szem forgáspontjával kapcsolatos méréseket a lencséiben) a Visioffice 3 jelenleg minden más készüléket felülmúl az optikai piacon.

Kérdése van?

Mi segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő MEGOLDÁST!

Hívás most

 

ÖN mikor volt utoljára látásvizsgálaton?

1 évnél régebben?

Ellenőriztesse látását üzletünkben!

Online időpontfoglalás