A feljelölési adatok csúcstechnológiás meghatározása


Megosztás Facebook

Miért van szükség a Visioffice 3 készülékre az optikában?

A mai korszerű szemüveglencsék számos lehetőséget biztosítanak a különféle személyre szabási lehetőségekre, amelyekkel még egyszerűbbé és gyorsabbá válik az Ön számára a mindennapi használatuk elsajátítása.

Azonban a legkiválóbb szemüveglencse is csak akkor biztosítja a tökéletes látást, ha azok az adatok, ami alapján legyártják és keretbe illesztik, pontosan vannak lemérve!


Ehhez nyújt segítséget az új generációs Essilor Visioffice 3 berendezés, amely tizedpontossággal határozza meg a feljelölési adatokat, és még többféle funcióval segíti az Ön ideális szemüvegének a kiválasztását!

 

Milyen fő funciói vannak a Visioffice 3 berendezésnek?

A Visioffice 3 mérőműszer legfőbb feladata az Ön szemüveglencséjének legyártásához és keretbe illesztéséhez szükséges feljelölési és egyéb személyre szabási paraméterek pontos meghatározása.

  • Pupillatávolság (távoli)
  • Illesztési magasság (távoli)
  • H3D mérés (nézővonal egyenestől való eltérése)
  • ERC mérés (szemforgáspont - Eyecode adatok)
  • Pantoszkópikus döntés
  • Keret ív
  • Domináns szem
  • Olvasó távolság
  • NVB (közelre tekintési paraméterek)

Az egyéni mérési eredmények összehasonlíthatóak az általánosan használt paraméterekkel, így jól láthatóvá válnak az Ön számára is a személyre szabott lencsék használatának az előnyei!

A Visioffice 3 mérőműszerrel a szemüveglencsék feljelölési paraméterein kívül lehetőség van az Önnek megfelelő keret kiválasztásának leegyszerüsítésére is, hiszen segítségével akár több képet és videót is készíthetünk minden kiválasztott keretről az Ön arcán, amelyek később visszanézéssel összehasonlíthatóak, így könnyebben eldönthető a végső keretválasztás.

Mindezeken felül a Visioffice 3 marketing moduljának képeivel és bemutató videóival meg tudjuk mutatni Önnek a különböző típusú szemüveglencsék és felületkezelések közötti különbségeket, megkönnyítve Önnek a sok lehetőség közüli választást.

 

A feljelölési adatok csúcstechnológiás meghatározása Visioffice 3 segítségével!

 

Eyecode - Ismerje meg Ön is szemének titkos kódját!

Az Essilor VisiOffice 3 berendezésének segítségével az Ön által kiválasztott keretben olyan 3D szemmérést végzünk, amelynek segítségével néhány perc alatt az összes centrálási adatot tizedes pontossággal meg tudjuk határozni.

Ezek a 3D szemmérés adatok tartalmazzák az Ön szemének "titkos kódját", az úgynevezett Eyecode-ot, amelyet a szemüveglencse gyártónak (Essilor) megadva - az arra alkalmas szemüveglencséknél - a gyártásban ezek alapján a 3D szemmérés adatok alapján a ma elérhető legmagasabb szinten személyre szabott szemüveglencséket tudnak készíteni az Ön szemének pontosan megmért 3D adataira tervezve.

Mostanáig a lencsetervezők egy átlagos szemforgáspont távolsággal számoltak a lencsék tervezésekor, de valójában ez az érték egyénenként akár 30%-os eltérést is mutathat.

Mostantól az Essilor VisiOffice 3 berendezésével a szem forgásközéppontja – mely mindenkinél egyedi érték – pontosan meghatározható.

H3D méréssel továbbfejlesztett szoftver már dinamikus mérési helyzetben határozza meg a személyre szabási adatokat, amelyek így a mindennapi fej- és testtartáshoz a legközelebb vannak, ezzel biztosítva a személyre szabott szemüveglencsék viseletének könnyű elsajátítását. 


Ez a dinamikus 3D szemmérés (x, y, z) - melynek eredményét Eyecode-nak neveztünk el - gyors, könnyen elvégezhető és hihetetlenül pontos.

Az eredményt kiegészítve a receptértékkel és az egyéb, keretillesztési és tekintési szokásokkal kapcsolatos paraméterekkel, mostantól olyan szemüveg készíthető az Ön számára, mely fiziológiailag tökéletesen illeszkedik a szeméhez!

 

 

Az Essilor által szabadalmaztatott dinamikus 3D szemmérésnek köszönhetően (ami azt jelenti, hogy más szemüveglencse gyártó nem jelenítheti meg a szem forgáspontjával kapcsolatos méréseket a lencséiben) a Visioffice 3 jelenleg minden más készüléket felülmúl az optikai piacon.

 

 

Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Hívás most

 

Ön mikor járt utoljára látásvizsgálaton?
1 évnél régebben?
Ellenőriztesse látását üzletünkben!

Online időpontfoglalás

 

Vissza a "Legtöbben kérdezték" lapra

Vissza a nyitó oldalra


Legfrissebb blogbejegyzéseink

Összes bejegyzés
Kékfényszűrő szemüveg Budapesten a Style Optikában

Kékfényszűrő szemüveg

A kékfényszűrő alapanyag és felületkezelés biztos védelmet nyújt szemének a digitális eszközök káros sugarai ellen.

Tiffany&Co szemüvegkeretek budapesten a Style Optikában

Tiffany & Co.: Elegancia és Kifinomultság

A Tiffany&Co. szemüvegkeret kollekció minden egyes darabjában megmutatkoznak az ékszerek egyedi vonásai, a magas minőségű alapanyagok és a finom kidolgozás.

Megújult a Style Optika

Megújult optika üzletünk

Örömmel jelentjük be, hogy üzletünk megújult. Immáron több, mint 100 négyzetméteren várjuk Önöket még fejlettebb szemészeti- és látásvizsgálati eszközökkel és még nagyobb szemüvegkeret választékkal.

Kerülje el az internetes szemüvegvásárlás okozta kellemetlen helyzeteket és bízza magát tapasztalt optikusra, hogy a legmegfelelőbb szemüveget kaphassa.

Az internetes szemüvegkeret vásárlás kockázatai

Az online szemüvegkeret vásárlásnak több hátulütője is lehet, azonban ha optikában vásároljuk meg új szemüvegünket elkerülhetjük a kellemetlen helyzeteket.

Törődjön szemével, vegyen részt rendszeresen látásvizsgálaton Budapesten a Style Optikában

Miért fontos, hogy évente részt vegyen látásvizsgálaton?

A látásvizsgálat nem csak a szemüveg elkészítéséhez vagy a kontaktlencse felírásához szükséges dioptriák meghatározásához szükséges, hanem kulcsfontosságú szerepet tölt be a korai stádiumban lévő szembetegségek felismerésében is.

Védje meg gyermeke látását a rövidlátást lassító innovatív lencsékkel a Style Optikában

Hogyan védjük meg gyermekeink látását?

Olyan szemüveg és kontaktlencse is rendelkezésre áll ma már, melyek képesek a szem hossztengelyének növekedését lassítani, így megakadályozhatjuk, hogy a gyermekek rövidlátása fokozódjon.

Tudja biztonságban szemüvegét! Kössön Optrisk szemüvegbiztosítást a Style Optika üzletében!

Új szolgáltatásunk - az Optrisk szemüvegbiztosítás

Új innováció üzletünkben, az Ön maximális elégedettségéért! Örömmel jelentjük be, hogy új szolgáltatással bővül a Style Optika kínálata!

Szemüveglencse gyermekek igényeire szabva

A legkényelmesebb szemüveglencse gyermekek számára

A felnőttek és a gyermekek arcszerkezete nagyban eltér egymástól, az eltérő arcszerkezet és anatómia adottságok pedig más-más kialakítású szemüveglencsét igényelnek.

szemegészségügyi állapotfelmérés

Szemegészségügyi állapotfelmérés

A szem egészségügyi állapotának felmérése messze túlmutat a látásélesség vizsgálatán!
Ez az állapot felmérés a szem leggyakoribb betegségeinek korai diagnosztizálására alkalmas, sőt akár szisztémás, a szervezetben lévő más betegségekre is fény deríthet!

A kontaktlencse helyes használata

A kontaktlencse helyes használata

A biztonságos kontaktlencse viselés érdekében fontos a higiéniai követelmények pontos betartása, a kontaktlencse megfelelő használata és tárolása!

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Hozzájárulok, hogy a Style Optika (Optomoptik Kft.) hírlevelet küldjön részemre. (Adatvédelmi tájékoztató)
Hozzájárulok, hogy a Style Optika (Optomoptik Kft.) az online éves emlékeztető rendszerben az adataimat kezelje.
Online időpontfoglalás