Milyen szemüveg segíthet a DIGITÁLIS világban 40 év felett?

Milyen szemüveglencse segíthet DIGITÁLIS képernyők használatakor 40 év felett?

40 éves kor felett szemünk fokozatosan elveszíti alkalmazkodó képességét, melyet olvasószemüveggel tudunk pótolni.


Egy egyszerű, egyfókuszú olvasószemüveg azonban csak az olvasótávolságra (30-40 cm) ad éles képet.

Mi történik a mindennapokban, ahol egy időben szükséges jól látnunk a monitort, mely szerencsés esetben 60-70 cm-re van tőlünk, illetve az okostelefonunkat, tabletünket vagy este a nagyképernyős LED TV-t? A monitor és az egyéb digitális kijelzők új kihívást tartogatnak a szem számára 40 év felett.

A MEGOLDÁS: ESSILOR DIGITIME szemüveglencsék

Varilux Digitime munkszemüveg lencsék digitális eszközök használatához 40 év felett

 
A munkaszemüvegekben az alsó részen az olvasó dioptria, ettől felfelé pedig folyamatos átmenettel, egyenes fejtartás és vízszintes szemállás mellett a munkatávolsági korrekció dioptriaértéke található meg. Így válik lehetővé kényelmes fejtartás és testtartás mellett az íróasztali munka és a számítógép, tablet vagy okostelefon komfortos használata.

Az olvasó dioptria ALATT megjelenik egy EXTRA segítség, amely az ULTRA közeli távolságokra, vagyis a klasszikus 40-45 cm-es olvasó távolsághoz képest KÖZELEBB, átlagosan 33 cm-re tartott okostelefonok használatához nyújt segítséget.

Így a legapróbb kis betűk is biztonsággal olvadhatóak lesznek a mobiltelefon képernyőjén!

                       VARILUX DIGITIME - Az ULTRA közeli zóna megkönnyíti az okostelefon használatot: A nem megfelelően működő természetes fókuszálási képesség miatt közeli látáskorrekcióra van szükség. Egy 40 cm-nél (átlagos olvasótávolságnál) közelebb tartott okostelefon nagy igénybevételt jelent a szemnek, és előfordul, hogy a látás homályos. Az ULTRA közeli zóna segítségével a Varilux Digitime lencse legalsó részére, az olvasórész alá speciális extra dioptriaérték kerül, amely segíti a szem fókuszálását okostelefon használata közben.                                       

                  VARILUX DIGITIME - ÚJ MULTIFOKÁLIS LENCSÉK IRODAI MUNKAVÉGZÉSHEZ, AMELYEK SEGÍTSÉGET NYÚJTANAK A SZEMNEK A DIGITÁLIS KIJELZŐKHÖZ VALÓ ALKALMAZKODÁSBAN 3 FÉLE TÁVOLSÁGRA OPTIMALIZÁLT LENCSÉK, A PRESBYOP VISELŐK SZOKÁSAI ALAPJÁN

A munka-szemüveglencse egyaránt segítséget ad azon szemüvegviselőknek, akik távolra nem viselnek szemüveget, és azok is szívesen viselik munkájukhoz, akiknek egyébként távoli korrekcióra is szükségük van, hiszen a számítógép előtt ülve nem feltétlen van szükségük távoli éleslátásra. 

Használhatják az olvasószemüveget hordó kontaktlencse viselők is.

Ugyanakkor remek megoldás lehet a klasszikus multifokális lencsék mellé is, mint kiegészítő munkaszemüveg, hiszen a progresszív lencsék a csatorna beszűkülése miatt pont a munkához használt részeken csak korlátozottan, keskenyebb sávban használhatók, legalábbis egyelőre.

  VARILUX DIGITIME munkaszemüveg lencsék egyedileg megadható monitor távolsággal személyre szabva

Kérdése van? 

Mi segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő MEGOLDÁST!

Kérjen visszahívást tűlünk!

Visszahívást kérek

 


ÖN mikor volt utoljára látásvizsgálaton?

1 évnél régebben?

Ellenőriztesse látását üzletünkben!

Bejelentkezem látásvizsgálatra