Milyen szemüveg segíthet a DIGITÁLIS világban 40 év felett?

Milyen szemüveglencse segíthet DIGITÁLIS képernyők használatakor 40 év felett?


40 éves kor felett szemünk fokozatosan elveszíti alkalmazkodó képességét
, melyet olvasószemüveggel tudunk pótolni.


Egy egyszerű, egyfókuszú olvasószemüveg azonban csak az olvasótávolságra (30-40 cm) ad éles képet.

Mi történik a mindennapokban, ahol egy időben szükséges jól látnunk a monitort, mely szerencsés esetben 60-70 cm-re van tőlünk, illetve az okostelefonunkat, tabletünket vagy este a nagyképernyős LED TV-t? 

A monitor és az egyéb digitális kijelzők új kihívást tartogatnak a szem számára 40 év felett.

A MEGOLDÁS: VARILUX DIGITIME szemüveglencsék

Varilux Digitime munkszemüveg lencsék digitális eszközök használatához 40 év felett

 
A munkaszemüvegekben az alsó részen az olvasó dioptria, ettől felfelé pedig folyamatos átmenettel, egyenes fejtartás és vízszintes szemállás mellett a munkatávolsági korrekció dioptriaértéke található meg.

Így válik lehetővé kényelmes fejtartás és testtartás mellett az íróasztali munka és a számítógép, tablet vagy okostelefon komfortos használata.

Az olvasó dioptria ALATT megjelenik egy EXTRA dioptria, amely az ULTRA közeli távolságokra, vagyis a klasszikus 40-45 cm-es olvasó távolsághoz képest KÖZELEBB, átlagosan 33 cm-re tartott okostelefonok használatához nyújt segítséget.

Így a legapróbb kis betűk is biztonsággal olvadhatóak lesznek a mobiltelefon képernyőjén!

                       VARILUX DIGITIME - Az ULTRA közeli zóna megkönnyíti az okostelefon használatot: A nem megfelelően működő természetes fókuszálási képesség miatt közeli látáskorrekcióra van szükség. Egy 40 cm-nél (átlagos olvasótávolságnál) közelebb tartott okostelefon nagy igénybevételt jelent a szemnek, és előfordul, hogy a látás homályos. Az ULTRA közeli zóna segítségével a Varilux Digitime lencse legalsó részére, az olvasórész alá speciális extra dioptriaérték kerül, amely segíti a szem fókuszálását okostelefon használata közben.                                       

                  VARILUX DIGITIME - ÚJ MULTIFOKÁLIS LENCSÉK IRODAI MUNKAVÉGZÉSHEZ, AMELYEK SEGÍTSÉGET NYÚJTANAK A SZEMNEK A DIGITÁLIS KIJELZŐKHÖZ VALÓ ALKALMAZKODÁSBAN 3 FÉLE TÁVOLSÁGRA OPTIMALIZÁLT LENCSÉK, A PRESBYOP VISELŐK SZOKÁSAI ALAPJÁN

A Varilux Digitime munka-szemüveglencse egyaránt segítséget ad azon szemüvegviselőknek, akik távolra nem viselnek szemüveget, és azok is szívesen viselik munkájukhoz, akiknek egyébként távoli korrekcióra is szükségük van, hiszen a számítógép előtt ülve nem feltétlen van szükségük távoli éleslátásra. 

Használhatják az olvasószemüveget használó kontaktlencse viselők is.

Ugyanakkor remek megoldás lehet a klasszikus multifokális lencsék mellé is, mint kiegészítő munkaszemüveg, hiszen a progresszív lencséknél a köztes rész (távoli és közeli közötti) beszűkülése miatt pont a munkához használt részeken csak korlátozottan, keskenyebb sávban használhatók.

  VARILUX DIGITIME munkaszemüveg lencsék egyedileg megadható monitor távolsággal személyre szabva

Kérdése van? 

Mi segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő MEGOLDÁST!

Hívás most

 


ÖN mikor volt utoljára látásvizsgálaton?

1 évnél régebben?

Ellenőriztesse látását üzletünkben!

Bejelentkezem látásvizsgálatra