Megújult optika üzletünk


Megosztás Facebook

Örömmel jelentjük be, hogy optika üzletünk megújult és kibővült, így immáron 100 négyzetméteren várjuk Önt és családját!

Megújulásunk célja, hogy még magasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassunk Önnek. Ezt szolgálja megújult gépparkunk, melyben megtalálhatók a professzionális látásvizsgálathoz elengedhetetlen mérőműszerek és a legújabb technológiákkal felszerelt szemészeti dignosztikai eszközök is. 

Új vizsgáló és kiszolgáló helységeink enteriőrjéből, a Style Optika designjától már jól megszokott letisztult elegancia és kellemes hangulat köszön vissza. A légkör csakúgy mint eddig, nyugodt, barátságos és családias.

NÉZZEN KÖRÜL MEGÚJULT ÜZLETÜNKBEN :)

Megújult üzletünk


Látás- és szemészeti diagnosztika mesterfokon

Új vizsgálónkban kaptak helyet a korábban már említett modern diagnosztikai eszközök. Így Ön a látásvizsgálat mellett már további szemészeti szolgáltatásokat is igénybe vehet.

Helyet kapott ugyanis az Idra névre keresztelt, sokoldalú szemszárazság diagnosztikai eszközünk.

Ennek segítségével elvégezhetjük a könnyfilm részletes elemzését, a könny minőségétől kezdve a Meibom mirigyek működéséig. Lehetőséget teremt egy új és egyedülálló könnyfilm analízisre, így megtalálhatjuk a szemszárazság kiváltó okát és meghatározhatjuk, hogy melyik könnyfázis kezelése szükséges a tünetek megszüntetéséhez.

Megújult vizsgálónk modern szemészeti eszközökkel


Egyedülálló Silhouette branded szoba

Létrehoztuk új üzletterünkben, - itthon talán egyedülállóan - az osztrák csúcsminőségű Silhouette szemüvegkereteket bemutató szobánkat. A Silhouette branded falon több, mint 80 darab szemüvegkeretet találunk egy helyen, így könnyen kiválaszthatja az Ön számára legszimpatikusabb és legkomfortosabb modellt. 

Kollekciónk természetesen a legújabb modellekből épül fel. Válogathat a pehelykönnyű titánium keret nélküli darabok és a kerettel rendelkező speciális SPX alapanyagokból készült típusok között is.

A keret nélküli modellek esetében felpróbálhatja a praktikus Style Shade polarizált napszemüveg előtéteket, amelyekkel pillanatok alatt napszemüveget varázsolhatunk optikai szemüvegéből.

Silhouette szoba


Szemészeti szűrés és szemfenék vizsgálat

Kialakításra került még egy szemészeti vizsgáló, ahol további szemészeti vizsgálatokat végezhetünk. Itt foglal helyet a nagy népszerűségnek örvendő Nexy funduskameránk is.

Ennek segítségével pupillatágítás nélkül végezhetünk szemfenék diagnosztikát, így Ön a vizsgálatot követően egyből folytathatja napi teendőit!

Szemészeti vizsgálatok a Style OptikábanVárjuk szeretettel megújult üzletünkben!

Időpontot a lenti gombra kattintva foglalhat.

Online időpontfoglalás


Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Hívás most 


Legfrissebb blogbejegyzéseink

Összes bejegyzés
Szemszárazság vizsgálat

Szemszárazság diagnosztika

A szemszárazság az egyik leggyakoribb szembetegség. Üzletünkben a csúcstechnológiás Idra szemszárazság diagnosztikai eszközünk segítségével teljes elemzést készítünk, majd személyreszabott kezelési javaslatot teszünk, hogy megszüntessük panaszait.

100% Silhouette szemüvegek a legkomfortosabb látásért

100% Silhouette szemüvegek

A Silhouette újradefiniálja a szemüveglencsék és szemüvegkeretek egységét, nem csak egyiket vagy másikat gyártja, hanem párhuzamosan fejleszti azokat, így minden egyes szemüveg egyedi. A 100% Silhouette szemüveg vagyis a Silhouette Vision Sensation® a legtökéletesebb és legkomfortosabb látást nyújtja viselője számára.

Kékfényszűrő szemüveg Budapesten a Style Optikában

Kékfényszűrő szemüveg

A kékfényszűrő alapanyag és felületkezelés biztos védelmet nyújt szemének a digitális eszközök káros sugarai ellen.

Tiffany&Co szemüvegkeretek budapesten a Style Optikában

Tiffany & Co.: Elegancia és Kifinomultság

A Tiffany&Co. szemüvegkeret kollekció minden egyes darabjában megmutatkoznak az ékszerek egyedi vonásai, a magas minőségű alapanyagok és a finom kidolgozás.

Megújult a Style Optika

Megújult optika üzletünk

Örömmel jelentjük be, hogy üzletünk megújult. Immáron több, mint 100 négyzetméteren várjuk Önöket még fejlettebb szemészeti- és látásvizsgálati eszközökkel és még nagyobb szemüvegkeret választékkal.

Kerülje el az internetes szemüvegvásárlás okozta kellemetlen helyzeteket és bízza magát tapasztalt optikusra, hogy a legmegfelelőbb szemüveget kaphassa.

Az internetes szemüvegkeret vásárlás kockázatai

Az online szemüvegkeret vásárlásnak több hátulütője is lehet, azonban ha optikában vásároljuk meg új szemüvegünket elkerülhetjük a kellemetlen helyzeteket.

Törődjön szemével, vegyen részt rendszeresen látásvizsgálaton Budapesten a Style Optikában

Miért fontos, hogy évente részt vegyen látásvizsgálaton?

A látásvizsgálat nem csak a szemüveg elkészítéséhez vagy a kontaktlencse felírásához szükséges dioptriák meghatározásához szükséges, hanem kulcsfontosságú szerepet tölt be a korai stádiumban lévő szembetegségek felismerésében is.

Védje meg gyermeke látását a rövidlátást lassító innovatív lencsékkel a Style Optikában

Hogyan védjük meg gyermekeink látását?

Olyan szemüveg és kontaktlencse is rendelkezésre áll ma már, melyek képesek a szem hossztengelyének növekedését lassítani, így megakadályozhatjuk, hogy a gyermekek rövidlátása fokozódjon.

Tudja biztonságban szemüvegét! Kössön Optrisk szemüvegbiztosítást a Style Optika üzletében!

Új szolgáltatásunk - az Optrisk szemüvegbiztosítás

Új innováció üzletünkben, az Ön maximális elégedettségéért! Örömmel jelentjük be, hogy új szolgáltatással bővül a Style Optika kínálata!

Szemüveglencse gyermekek igényeire szabva

A legkényelmesebb szemüveglencse gyermekek számára

A felnőttek és a gyermekek arcszerkezete nagyban eltér egymástól, az eltérő arcszerkezet és anatómia adottságok pedig más-más kialakítású szemüveglencsét igényelnek.

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Hozzájárulok, hogy a Style Optika (Optomoptik Kft.) hírlevelet küldjön részemre. (Adatvédelmi tájékoztató)
Hozzájárulok, hogy a Style Optika (Optomoptik Kft.) az online éves emlékeztető rendszerben az adataimat kezelje.
Online időpontfoglalás