Varilux Mester Optika Szalon


Megosztás Facebook

Miért érdemes a VARILUX MESTER OPTIKA üzletet választani?

 

Varilux Mester Optikák - A látás mesterei

A Varilux Mester optikai üzletekben biztos lehet benne, hogy személyre szabott, kiemelt szintű szolgáltatást kap és mindig az igényeinek, életstílusának legmegfelelőbb szemüveget ajánlják az Ön számára.

Mi garantálja mindezt?
A Varilux Mester optikák szakembereinek sokéves szakmai tapasztalata, a szakma iránti elkötelezettsége és a törekvés, hogy vásárlóik a legjobb megoldással távozzanak, maximális megelégedettséggel.

A Varilux Mester üzletek kínálatában a minőségi egyfókuszú szemüveglencséken át a Varilux multifokális lencsékig az Essilor valamennyi szemüveglencséje elérhető, amelyeket kizárólag első és hátsó oldali UV védelemmel ellátva ajánlunk, akar páramentes kivitelben is (Optifog)

A Varilux Mester üzleteket különösen ajánljuk azon szemüvegviselők számára, akik a presbyopia problémájára a lehető legjobb megoldást keresik. Ezen optikai üzletek ugyanis élen járnak a Varilux multifokális lencsék készítésében és személyre szabásában, precizitásuk és szakmai színvonaluk kimagasló.

A Varilux lencsék esetében a személyre szabás kulcsfontosságú, hiszen ezáltal a szemüvegviselő látásélménye jelentősen javulhat.

A Varilux lencsék gyártója az Essilor, a világ vezető szemüveglencse gyártója, az iparágban élen jár a kutatás-fejlesztésben és kiemelt hangsúlyt fektet a különböző látásproblémák minél fejlettebb szintű megoldásaira.

A világ első kereskedelmi forgalomba kerülő multifokális szemüveglencséjének (Varilux) a felfedezése is a nevéhez kötődik, amely forradalmi áttörést jelentett 1959-ben az optika iparágában.

Azóta a Varilux lencsék, szemüvegviselők millióinak nyújtanak maximális látásélményt nap, mint nap.

A presbyopia és az ideális megoldás: a Varilux Szemüveglencse!

Egészséges életmóddal és különböző kozmetikai kezelésekkel jelentősen csökkenthetjük az öregedés látható jeleit. Szemünk romlását azonban sajnálatos módon nem tudjuk megállítani.

40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kel tartanunk a szemünktől hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának nevezzük.

Szerencsére erre a problémára már van megoldás! A látáskorrekció legkorszerűbb módja 40 év felett a multifokális (progresszív) szemüveg, melyet több mint 60 éve az Essilor fejlesztett ki Varilux márkanéven.

Ez volt az első olyan kereskedelmi forgalomba került szemüveglencse, amely látható választóvonal nélkül biztosított éles képet minden távolságra: közelre, munkatávolságra és távolra egyaránt.

Napjainkban a Varilux család 8. generációját köszönthetjük az optikai piacon, a Varilux X szériát, amely a Nanoptix és a Synchroneyes technológiáknak köszönhetően szakít a multifokális lencsék eddigi korlátaival. az un. hinta effektussal és a széli torzítással. Az eredmény azonnali korlátlan látásélmény.

A Varilux X Széria csúcskategóriájú szemüveglencséi a Varilux Xclusive 4D lencsék kizárólag a Varilux Mester optikai üzletekben érhetők el. Ezek a szemüveglencsék az eyecode és a domináns szem figyelembevételével már a személyre szabás tekintetében is forradalmi újításnak számítanak.

A Varilux lencsék széles családja biztosítja, hogy a minőségi alap lencséktől a maximálisan személyre szabottig mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

A STYLE OPTIKA 2010 óta a Varilux Mester Optika üzletek közé tartozik.

Bővebben itt olvashat erről!

A Varilux Mester Optikai üzletek 2021-től Essilor EXPERTS Nagykövet üzletekként folytatják tevékenységüket.


Legfrissebb blogbejegyzéseink

Összes bejegyzés
Kerülje el az internetes szemüvegvásárlás okozta kellemetlen helyzeteket és bízza magát tapasztalt optikusra, hogy a legmegfelelőbb szemüveget kaphassa.

Az internetes szemüvegkeret vásárlás kockázatai

Az online szemüvegkeret vásárlásnak több hátulütője is lehet, azonban ha optikában vásároljuk meg új szemüvegünket elkerülhetjük a kellemetlen helyzeteket.

Törődjön szemével, vegyen részt rendszeresen látásvizsgálaton Budapesten a Style Optikában

Miért fontos, hogy évente részt vegyen látásvizsgálaton?

A látásvizsgálat nem csak a szemüveg elkészítéséhez vagy a kontaktlencse felírásához szükséges dioptriák meghatározásához szükséges, hanem kulcsfontosságú szerepet tölt be a korai stádiumban lévő szembetegségek felismerésében is.

Védje meg gyermeke látását a rövidlátást lassító innovatív lencsékkel a Style Optikában

Hogyan védjük meg gyermekeink látását?

Olyan szemüveg és kontaktlencse is rendelkezésre áll ma már, melyek képesek a szem hossztengelyének növekedését lassítani, így megakadályozhatjuk, hogy a gyermekek rövidlátása fokozódjon.

Tudja biztonságban szemüvegét! Kössön Optrisk szemüvegbiztosítást a Style Optika üzletében!

Új szolgáltatásunk - az Optrisk szemüvegbiztosítás

Új innováció üzletünkben, az Ön maximális elégedettségéért! Örömmel jelentjük be, hogy új szolgáltatással bővül a Style Optika kínálata!

Szemüveglencse gyermekek igényeire szabva

A legkényelmesebb szemüveglencse gyermekek számára

A felnőttek és a gyermekek arcszerkezete nagyban eltér egymástól, az eltérő arcszerkezet és anatómia adottságok pedig más-más kialakítású szemüveglencsét igényelnek.

szemegészségügyi állapotfelmérés

Szemegészségügyi állapotfelmérés

A szem egészségügyi állapotának felmérése messze túlmutat a látásélesség vizsgálatán!
Ez az állapot felmérés a szem leggyakoribb betegségeinek korai diagnosztizálására alkalmas, sőt akár szisztémás, a szervezetben lévő más betegségekre is fény deríthet!

A kontaktlencse helyes használata

A kontaktlencse helyes használata

A biztonságos kontaktlencse viselés érdekében fontos a higiéniai követelmények pontos betartása, a kontaktlencse megfelelő használata és tárolása!

Barton Perreira-Style Optika

Barton Perreira szemüvegkeret kollekció

A Barton Perreira modellek minden egyes darabja 100%-ban kézi kidolgozással készül, a speciális műanyag és titánium alapanyagok felhasználása, a tervezés és gyártás szoros kapcsolata eredményezi a termékek rendkívül magas minőségét.

A tökéletes szemüvegkeret kiválasztása- 2.rész

A tökéletes szemüvegkeret kiválasztása- 2. rész

Milyen típusú és alapanyagú szemüvegkeretek állnak rendelkezésünkre? Milyen típusú szemüvegkeretet válasszunk magunknak? Blog cikkünkből máris kiderül!

Valódi megoldás a páramentes szemüvegre - a szakember ajánlása

Mi a valódi megoldás a páramentes szemüvegre?

Az elmúlt napokban több olyan cikk is elénk került, amelyekben arról írnak, hogyan lehet szappanos vízzel, száraz szappannal vagy éppen borotvahabbal “ házilag páramentesíteni” a szemüveget.
Szakemberként senkinek nem tudjuk jó szívvel ajánlani ezeket a páramentesítési módokat!

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Hozzájárulok, hogy a Style Optika (Optomoptik Kft.) hírlevelet küldjön részemre. (Adatvédelmi tájékoztató)
Hozzájárulok, hogy a Style Optika (Optomoptik Kft.) az online éves emlékeztető rendszerben az adataimat kezelje.
Online időpontfoglalás