Új szolgáltatásunk - az Optrisk szemüvegbiztosítás


Megosztás Facebook

Új innováció üzletünkben,
az Ön maximális elégedettségéért! 

Örömmel jelentjük be, hogy új szolgáltatással bővül a Style Optika kínálata!

Évek óta arra törekszünk, hogy a professzionális látásvizsgálat, a személyre szabott szemüveglencsék és a legmagasabb minőségű szemüvegkeretek mellett egy olyan komplex szolgáltatást nyújthassunk, ami előtérbe helyezi az Ön igényeit. A legmodernebb vizsgálóegységek és kollégáink folyamatos szakmai tudásának fejlesztése és még magasabb szintre való emelése mellett arra is törekszünk, hogy időről-időre olyan újdonságokkal készüljünk Önnek, amivel tovább növelhetjük elégedettségét. Most ismét egy igazán vonzó és előnyös szolgáltatás bevezetésén dolgozunk, amely alapjaiban fogja felforgatni az egész optikai piacot.


Tudja biztonságban szemüvegét

Szemüvegviselőként valószínűleg el sem tudja képzelni az életét szemüvege nélkül, amit teljes mértékben megértünk. Gondolt már arra, hogy mennyire megnehezítené mindennapjait, ha dioptriás szemüvegével vagy dioptriás napszemüvegével történne valami? Minden bizonnyal pénztárcája is megérezné ezeket a terheket, hiszen tudjuk, hogy egy magas minőségű, a legkényelmesebb látáskomfortot nyújtó dioptriás szemüveg vagy dioptriás napszemüveg elkészíttettése sokszor nem olcsó.

Mi szeretnénk minden Ügyfelünket, így Önt is biztonságban tudni! A gondos ápolás, a legnagyobb odafigyelés és a megfelelő védőtok használata ellenére is bármikor baleset érheti kedvenc és nélkülözhetetlen szemüvegét.

Egy olyan új szolgáltatást vezetünk most be, amely Magyarországon ebben a formában és ilyen széleskörűen még sosem állt a szemüvegviselők rendelkezésére, amely teljes biztonságot és nyugalmat ad mindazoknak, akiknek szemüvegük az egyik legnagyobb kincsük.

Tudja biztonságban szemüvegét! Kössön Optrisk szemüvegbiztosítást a Style Optika üzletében!


Bármikor megtörténhet a baj

Mit tenne, ha megsérülne vagy eltörne szemüvege? Sajnos egy szempillantás alatt, egy nem megfelelő mozdulat következtében a szemüvege darabokban hever a földön, Ön pedig aggódva ráncolja a homlokát, hogy vajon most mi lesz? Hiszen nélkülözhetetlen, szüksége van rá, nem spórolhat rajta és persze a gyorsaság sem elhanyagolható szempont!


Megérkezett a szemüvegbiztosítás!

Mi tudjuk a megoldást! Sőt, mi több már az Ön számára is elérhető egy innovatív, egyedülálló szemüvegbiztosítás formájában, amely a dioptriás szemüvegekkel vagy dioptriás napszemüvegekkel leggyakrabban bekövetkező káreseményekre nyújt fedezetet. Akkor se essen kétségbe, ha elveszíti valahol, ne adj Isten lopás vagy rablás áldozatává válik.

 

Ne várjon tovább! Vásárolja meg új szemüvegével együtt szemüvegbiztosítását is és tudja biztonságban dioptriás szemüvegét vagy dioptriás napszemüvegét!


Várjuk szeretettel Optikánkban, ahol megosztjuk Önnel a szemüvegbiztosítás részleteit is!

Online időpontfoglalás


Kérdése van? Keressen minket bizalommal!

Hívás most

 

 Kapcsolódó tartalom:

Nézzen szét aktuális ajánlataink és akcióink között!

 


Legfrissebb blogbejegyzéseink

Összes bejegyzés
Szemszárazság vizsgálat

Szemszárazság diagnosztika

A szemszárazság az egyik leggyakoribb szembetegség. Üzletünkben a csúcstechnológiás Idra szemszárazság diagnosztikai eszközünk segítségével teljes elemzést készítünk, majd személyreszabott kezelési javaslatot teszünk, hogy megszüntessük panaszait.

100% Silhouette szemüvegek a legkomfortosabb látásért

100% Silhouette szemüvegek

A Silhouette újradefiniálja a szemüveglencsék és szemüvegkeretek egységét, nem csak egyiket vagy másikat gyártja, hanem párhuzamosan fejleszti azokat, így minden egyes szemüveg egyedi. A 100% Silhouette szemüveg vagyis a Silhouette Vision Sensation® a legtökéletesebb és legkomfortosabb látást nyújtja viselője számára.

Kékfényszűrő szemüveg Budapesten a Style Optikában

Kékfényszűrő szemüveg

A kékfényszűrő alapanyag és felületkezelés biztos védelmet nyújt szemének a digitális eszközök káros sugarai ellen.

Tiffany&Co szemüvegkeretek budapesten a Style Optikában

Tiffany & Co.: Elegancia és Kifinomultság

A Tiffany&Co. szemüvegkeret kollekció minden egyes darabjában megmutatkoznak az ékszerek egyedi vonásai, a magas minőségű alapanyagok és a finom kidolgozás.

Megújult a Style Optika

Megújult optika üzletünk

Örömmel jelentjük be, hogy üzletünk megújult. Immáron több, mint 100 négyzetméteren várjuk Önöket még fejlettebb szemészeti- és látásvizsgálati eszközökkel és még nagyobb szemüvegkeret választékkal.

Kerülje el az internetes szemüvegvásárlás okozta kellemetlen helyzeteket és bízza magát tapasztalt optikusra, hogy a legmegfelelőbb szemüveget kaphassa.

Az internetes szemüvegkeret vásárlás kockázatai

Az online szemüvegkeret vásárlásnak több hátulütője is lehet, azonban ha optikában vásároljuk meg új szemüvegünket elkerülhetjük a kellemetlen helyzeteket.

Törődjön szemével, vegyen részt rendszeresen látásvizsgálaton Budapesten a Style Optikában

Miért fontos, hogy évente részt vegyen látásvizsgálaton?

A látásvizsgálat nem csak a szemüveg elkészítéséhez vagy a kontaktlencse felírásához szükséges dioptriák meghatározásához szükséges, hanem kulcsfontosságú szerepet tölt be a korai stádiumban lévő szembetegségek felismerésében is.

Védje meg gyermeke látását a rövidlátást lassító innovatív lencsékkel a Style Optikában

Hogyan védjük meg gyermekeink látását?

Olyan szemüveg és kontaktlencse is rendelkezésre áll ma már, melyek képesek a szem hossztengelyének növekedését lassítani, így megakadályozhatjuk, hogy a gyermekek rövidlátása fokozódjon.

Tudja biztonságban szemüvegét! Kössön Optrisk szemüvegbiztosítást a Style Optika üzletében!

Új szolgáltatásunk - az Optrisk szemüvegbiztosítás

Új innováció üzletünkben, az Ön maximális elégedettségéért! Örömmel jelentjük be, hogy új szolgáltatással bővül a Style Optika kínálata!

Szemüveglencse gyermekek igényeire szabva

A legkényelmesebb szemüveglencse gyermekek számára

A felnőttek és a gyermekek arcszerkezete nagyban eltér egymástól, az eltérő arcszerkezet és anatómia adottságok pedig más-más kialakítású szemüveglencsét igényelnek.

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Hozzájárulok, hogy a Style Optika (Optomoptik Kft.) hírlevelet küldjön részemre. (Adatvédelmi tájékoztató)
Hozzájárulok, hogy a Style Optika (Optomoptik Kft.) az online éves emlékeztető rendszerben az adataimat kezelje.
Online időpontfoglalás