Szemüveg gyermekünk számára

FONTOS tudnunk!

 
 
 Biztonságos Airwear szemüveglencse a gyerekek számára
 
A gyerekek első szemészeti szűrővizsgálata 3 éves korig javasolt. Ha a családban magas fokú rövidlátás vagy távollátás ismeretes, illetve előfordult cukorbetegség vagy öröklődő szembetegség, fokozottan ajánlott a szemészeti szakvizsgálat.
 
Az első néhány év a látás kialakulásában meghatározó időszak, így a szülőkre nagy felelősség hárul gyermekük jövőjének biztosításával. Az időben felismert fénytörési hibák sok esetben jól kezelhetőek, így sok esetben elkerülhető a felnőttkori szemüvegviselés.
 
Germekeink sokszor korukból adódóan nem tudnak vigyázni - többek között - szemüvegüksre sem, így mindenképpen ajánlott a tartalékszemüveg beszerzése "vész" esetére!
 
 

Mire kell odafigyelnünk gyermekünk szemüvegének kiválasztásánál?

 

ELSŐ A BIZTONSÁG!

 
Gyermekeink számára kiemelten fontos a biztonság, ezért számukra kizárólag a polikarbonát alapanyagból készülő (Airwear) biztonságos szemüveglencséket ajánljuk, hiszen maximálisan ellenállóak és ultra könnyűek.
 
  • A polikarbonát alapanyagból készülő szemüveglencsék biztonságosak, 12-szer jobban ellenállnak az ütéseknek
  • 30%-kal könnyebbek és vékonyabbak, mint az alap műanyag lencsék, így az egész nap folyamán
  • kényelmesen viselhetők, miközben kitűnő látásélességet biztosítanak
  • Gyártásuk csökkentett vízfelhasználással és a saját hulladékanyaguk újrahasznosításával történik
  • 100% UV sugárzás elleni védelmet nyújtanak
  • Bármilyen dioptriaérték esetén választhatóak
  • Minden keretbe ideálisak, különösen damilos és fúrt keretek esetén
 

A DIGITÁLIS VILÁG ÚJ MEGOLDÁSOKAT KIVÁN!

 
Gyerekeink már a DIGITÁLIS világban nőnek fel, ami azt jelenti, hogy más fej, test és kéz távolságokat használnak, mint egy generációval korábban.

Gondoljunk csak arra, hogy milyen távolságban tartjuk a könyvet,  milyen fejtartással olvassuk, és mennyire más távolságra és fejtartással nézzük  a telefonunkat!

A megoldás erre a problémára egy új fejlesztésű szemüveglencse, az Essilor EYEZEN KIDS (6-12 év) és EYEZEN START (12 év felett) amelyet úgy terveztek meg, hogy lefelé nézéskor a lencse alsó részén a lehető legkisebb torzítások legyenek.
 
 
 

VÉDELEM AZ UV ÉS A KÁROS KÉK FÉNY ELLEN

 
Gyermekeink nap mint nap ki vannak téve az UV sugárzás káros hatásainak, ráadásul a kutatási eredmények azt mutatják, hogy az UV sugárzás 40%-a nem napos időben ér bennünket. Az elektronikai eszközök (tabletek, okostelefonok, számítógépek) megjelenésével pedig egy új veszélyforrással is szembe kell néznünk, az ezen eszközök által kibocsájtott káros ibolya-kék fénnyel, amely igen komoly veszélyt jelenthet a látásukra.
 
A gyermekek szeme rendkívül érzékeny, különösen az UVA, az UVB és az ibolya-kék fény káros hatásaira, melyek szürkehályogot és más szembetegségeket okozhatnak, ezáltal rontva a látás minőségét.
Gyermekünk számára fontos, hogy legalább E-SPF=35 értékkel rendelkező szemüveget vásároljunk, ami a színezetlen lencsék esetén jelenleg elérhető legmagasabb UV védelmet jelenti.
 

SZERESSE A GYERMEK A SZEMÜVEGÉT!

 
Természetesen mindazon túl, hogy a szemüveg legfőbb funkciója a megfelelő látásélmény biztosítása és az, hogy biztonságos legyen a gyermek számára, nem szabad megfeledkeznünk az esztétikai szempontokról sem.
 
Fontos, hogy a szemüveglencse könnyű, vékony és esztétikus legyen, hiszen akkor a gyermek szívesen viseli azt és jól érzi magát benne.
 
A polikarbonát alapanyagból készülő Aiwear szemüveglencsék megfelelő biztonságot nyújtanak gyermekének: vékonyak, könnyűek és a jelenleg elérhető legmagasabb szintű UV védelmet biztosítják.
 
 
NE FELEDJÜK...A SZEMÜVEG MA MÁR MENŐ :)
 
 

Kérdése van?

Mi segítünk Önnek és gyermeének kiválasztani a megfelelő MEGOLDÁST!

Hívás most

 


ÖN mikor volt utoljára gyermekével látásvizsgálaton?

1 évnél régebben?

Ellenőriztesse látását üzletünkben!

Bejelentkezem látásvizsgálatra