Cooper Vision napi kontaktlencsék raktárról azonnal - STYLE OPTIKA

 

Elfogyott a kontaktlencséje és azonnal szüksége lenne rá?

Utazna, de most vette észre, hogy kifogyott az utolsó dobozából is a kontaktlencséje?

Cooper Vision 1 day disposable contact lens

Mi raktáron tartjuk!

 

Hívjon minket vagy küldjön egy email-t a dioptriájával, hogy leellenőrizhessük a raktárkészletünkben.

Elérhetőségeinket itt találja!

Megtalál minket Budapest belvárosában az Irányi u.1-ben.

STYLE OPTIKA BUDAPEST

 

Várjuk szeretettel üzletünkben és vigye el azonnal napi kontaktlencséjét!

Cooper Vision Proclear 1 Day kontaktlencse raktáron a STYLE OPTIKA BUDAPEST üzletében!

------------------------

Jellemzők:

- Aszférikus optikai kialakítás
- A legegészségesebb lencseválasztás
- 96%-os hidratáció legalább 12 órán át
- Enyhítheti a szemszárazság okozta kényelmetlenséget
- Kivételes, egész napos kényelem szemszárazságra

A CooperVision Proclear® 1 Day kontaktlencsékkel a nap végi kellemetlen érzés a múlté. Ez a napi eldobható kontaktlencsék kialakításának köszönhető, amelynek célja, hogy kivételes kényelmet nyújtson betegeinek általánosságban és a nap végén is.

A Proclear 1 Day aszférikus optikai kialakítása korrigálja a szemlencse és a szaruhártya elméleti aberrációját az éles és tiszta látás érdekében. A Proclear 1 Day lencsék ezenkívül az oxigénáramlás fenntartásával segítenek a betegnek megőrizni szeme tisztaságát és fehérségét. Sőt, 96%-os hidratáltsági állapotban maradnak még 12 órányi viselés után is.

A szabadalmaztatott PC Technology™ a megoldás

A kizárólag a CooperVision által kínált PC Technology™ egyedi lencseanyagot hoz létre, amelyben a foszforil-kolin (PC) molekulák megkötik a vizet a lencse felületén, és az így létrejött pajzs megőrzi a lencse tisztaságát és helyes működését.

A PC-molekulák segítségével a lencsék hidratált állapotban is maradnak, ami nedves és kényelmes érzetet biztosít egész nap.

Kényelmes viselet
A Proclear 1 Day kontaktlencsék 2009 márciusában kerültek forgalomba. Ezek az innovatív CooperVision termékek egész napon át tartó kényelmet adnak viselőjüknek.

A Proclear 1 Day kontaktlencsék szintetikus Phosphorylcholine (PC) molekulákból állnak, ami megtalálhatóak az ember sejtmembrán szerkezetében is. Ezek a molekulák magukat vízmolekulákkal veszik körül, ami kiváló nedvesítő tulajdonságot ad, és meggátolja a lerakódások megtelepedését. A PC technológia jelentősen hozzájárul az egészséges és kényelmes kontaktlencse viselethez.

A Proclear 1 Day kontaktlencsék kényelmét a lekerekített kontaktlencse élek adják, melyek csökkentik a kötőhártya irritációt.

Tiszta látáskép

A kontaktlencsék elülső felülete aszférikus kialakításának köszönhetően a Proclear 1 Day kontaktlencsék a legjobb optikai tulajdonsággal rendelkeznek. Ez a technológia minden körülmények között tiszta látásmódot biztosít.

Általánosan elmondható, hogy a napi kontaktlencsék hordása a legegészségesebb, mert a fehérje lerakódásoknak, allergéneknek és más szennyeződéseknek nincs idejük a kontaktlencsék felületén lerakódni. Ez a pollenérzékeny és allergiás emberek számára rendkívül fontos. A Proclear 1 Day kontaktlencsék nem alkalmasak éjszakai viseletre. A napi kontaktlencsékkel nincs szükség tisztító folyadékra vagy egyéb ápolószerre.

Lencsetechnológia

PC technology™
Foszforilkolin molekulákat (PC) tartalmazó lencseanyag, a természetes könnyben lévő vízmolekulákkal kötésben, egy vízből álló „pajzsot” hoz létre a lencse körül.

Termékparaméterek
Alapanyag/víztartalom: omafilcon A / 60%
Kihordási idő: Napi
Oxigén-áteresztő képesség: 28 Dk/t (–3.00 D-nál)
Kiszerelés: 30 db / doboz
Bázisgörbület: 8,7
Átmérő: 14,2
Szférikus érték: +8,00D - -12,00D
(0,50D lépésköz +5,00D és -6,00D felett)
Viselési előírás: Napi kihordás

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Kapcsolódó bejegyzések

További blogbejegyzések