EXKLUZÍV STYLE DAYS- 30% KEDVEZMÉNY VAGY AJÁNDÉK SZEMÜVEGLENCSE

Szeretné ünnepi hangulatban, egy frissen őrölt kávé, egy pohár pezsgő és díjnyertes bonbonok társaságában kiválasztani új szemüvegét?


A STYLE OPTIKA szeretettel meghívja Önt és partnerét a 2020.12.18. és 2020.12.20. (P-V) között megrendezésre kerülő, exkluzív Style Days eseményére.


 Üzletünkben évről évre igyekszünk varázslatos hangulatot teremteni vásárlóink számára az ünnepek közeledtével, különleges környezetben, exkluziv termékek bemutatásával.

 

Ezeken a napokon lehetősége nyílik a TOM FORD és SILHOUETTE márkák teljes kollekciójának megtekintésére és természetesen segítünk Önnek kiválasztani, a stílusához legjobban illő szemüvegkeretet és igényeinek megfelelő szemüveglencsét.


Style Day


Az karácsonyi ünnepek közeledtével természetesen kedvezményes ajánlatokkal is készültünk Önöknek:

  • Az említett napokon bemutatott exkluzív kollekcióból történő szemüvegkeret vásárlás esetén 30% kedvezményt biztosítunk Önnek szemüveglencséi árából
  • Két komplett szemüveg rendelése esetén a második pár szemüveglencsét ajándékba adjuk Önnek!

Üzletünkben már elérhető a Vision R 800 foropter segítségével végzett látásvizsgálat is!
Az egyedi AVA technológiának köszönhetően, dioptriáit század pontossággal határozzuk meg, biztosítva ezzel a lehető legjobb látáskomfortot!

AVA technológia


Éljen az alkalommal és igazi szemüveg vásárlási élményben lehet része!


Az elmúlt évek eseményein részt vett elégedett ügyfeleink véleménye:

Zih Katalin

Hosszú évek óta készíti szemüvegeimet a Style Optika, ahová mindig öröm betérni. Az üzlet munkatársainak szakértelme és kedvessége lenyűgöző. Ugyancsak lenyűgöző a szemüvegkeretek választéka, így bizony nem is mindig könnyű eldönteni, hogy a sok szép darabból melyik legyen az igazi. A valódi kánaán akkor jön el egy magamfajta keretrajongó számára, amikor az üzlet exkluzív keretbemutatót rendez, ahol felvonul egy-egy márka teljes választéka. Az előre megadott időpontban kényelmesen van idő alaposan megnézni és felpróbálni valamennyi nekünk tetsző keretet, a választáshoz pedig támogatást nyújtanak a segítőkész és végtelenül türelmes munkatársak. A keretbemutatónak ráadásul bensőséges és ünnepi hangulata van, ahol az ember hangsúlyozottan megtapasztalhatja, hogy mennyire jó érzés, mikor ilyen remek kiszolgálásban van része. Bízom benne, hogy idén sem maradok ki ebből...


Palágyi Andrea

Szeretném megköszönni kedves, mindenre kiterjedő, magas színvonalú munkátokat.
Az elmúlt több mint egy évtizedben mindig nagyon készségesen segítettetek bonyolult látási problémáim megoldásában, mind kontaktlencse, mind szemüveg tekintetében.
Egész családunk igénybe veszi a Style Optika magas szintű szolgáltatásait, mindenki teljes megelégedésére.
A karácsony előtti szemüvegkeret bemutatókon a gyönyörű üzletben hozzáértő csapat segíti a választást. (És az ajándék csoki is nagyon finom)
Szívesen ajánlom a Style Optikát mindenki számára.

További kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Visszahívást kérek

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Kapcsolódó bejegyzések

További blogbejegyzések