Silhouette Sunny Days

Élvezze a napsütést a Silhouette Sun napszemüveg kollekciójával!

A különleges napszemüveg darabokat Július 4-8 ig, egy egész héten át megtekintheti üzletünkben!

A Silhouette Sun napszemüvegeket, csakúgy mint a Silhouette márka optikai szemüvegkereteit a könnyedség, letisztultság és kifinomult design jellemzi.

A napszemüvegek néhány grammos súlyúkkal az optikai piacon elérhető legkönnyebbek közé tartoznak, így a nyári forróságban garantáltan felüdítő élmény őket viselni.

A kollekcióban megtalálhatók keret nélküli, fúrt megoldással készített titánium alapanyagból készült modellek, melyek esetében a keret részei, a Silhouette brand által szabadalmaztatott stiftes megoldással csatlakoznak a szemüveglencsékhez, illetve érdekes darabokat találhatunk a szintén Silhouette márka átalt kifejlesztett speciális SPX+ műanyag alapanyagból is.

Továbbá kombinálhatjuk is a különböző alapanyagokat az úgynevett Materialmix kategóriákkal, melyben a titánium és műanyag alapanyag kombinációja adja meg a napszemüvegek végső rangját.

Amennyiben pedig az exkluzív kategória felé vennénk az irányt, természetesen megtehetjük, hiszen egyes modellek 23 karátos arany bevonattal is elérhetők.

Silhouette napszemüveg

A kontaklencse és napszemüveg kéz a kézben járnak

A Silhouette Sun modelljei dioptria nélkül készülnek, amennyiben Ön szemüvegviselő, abban az esetben sem kell lemondania a gyönyörű darabokról. Az Ön számára legmegfelelőbb kontaktlencse típussal bíztosíthatjuk a tökéletes éleslátást, miközben a Silhouette napszemüvege gondoskodik szeme megfelelő fényvédelméről és nem utolsó sorban stílusos megjelenéséről.

Jelenleg is visel kontaktlencsét?

Válasszon a Silhouette Sun kollekciójából a konzultációs napjainkon és következő adag kontaktlencséjéből 20% KEDVEZMÉNYT biztosítunk Önnek!

Jelenleg még nem visel kontaktlencsét, de kipróbálná?

Jöjjön el hozzánk konzultációs napjainkra és Silhouette napszemüvege mellé megajándékozzuk Önt egy kontaktlencse vizsgálat+betanítási csomagunkkal.

A vizsgálat során meghatározzuk pontos dioptriáit, majd ezt követően az ajándék csomag tartalmaként megrendelt próba kontaktlencsékkel elindítjuk Önt a kontaktlencse viselés útján.

Silhouette napszemüveg 2 
Egyeztessünk időpontot a Július 4-8-ig tartó, Silhouette Sunny Days konzultációs napjainkra és elvarázsoljuk szebbnél szebb Silhouette darabokkal! 

Online időpontfoglalás

Kérdése van felénk? Keressen minket bizalommal!

Hívás most

Iratkozzon fel hirlevelünkre

Ne maradjon le újdonságainkról és ajánlatainkról.

Kapcsolódó bejegyzések

További blogbejegyzések